發新話題

[閒聊] 千年不退 糕R吹水帖

引用:
原帖由 ~~雪梨~~ 於 2009-5-22 21:23 發表
...................................................?????
就是你發的話無法傳到到對方....

不過原因不明~

引用:
原帖由 ~~雪梨~~ 於 2009-5-22 21:43 發表
咩?????
唔好回覆無意義回帖啊 ._." 暗暗岩岩更新左壇規

睇黎會嚴格執行...

我都驚驚地._."

引用:
原帖由 小鬼QQ 於 2009-5-22 22:11 發表
無名同小鷹都話要走~~
他們兩個都比我們大 他們會處理到這些事

引用:
原帖由 小鬼QQ 於 2009-5-22 23:15 發表

希望啦~~
點解鬼鬼又上唔到M群????
m群其實是在線ai機器 如果伺服器斷左線 就會上唔到

引用:
原帖由 饅頭仔 於 2009-5-22 23:27 發表

饅頭明白了
._." 糕 都好悶~ 無野好做~ 打算番房打psp

引用:
原帖由 happyheart 於 2009-5-22 23:34 發表

心心覺得悶就會想睡覺
叔叔我覺得悶 有時諗下野 都諗到3,,4,,個鍾 之後太累就睡去

雙魚座既人成日發埋白日夢
有時諗太多 想太多

引用:
原帖由 happyheart 於 2009-5-22 23:42 發表
現在放假,
心心才不會這麼早睡
我証明心心是個晚睡的人,, 我做見証,,

引用:
原帖由 happyheart 於 2009-5-22 23:53 發表

心心只會在需要返學的時期早睡,
放假就有咁晚睡就咁晚睡
我任何時候都很晚睡,, 所以很易老,,

我的胃超級痛._." 早知唔食ice-cream...唉

去訓下睇下會唔會好

引用:
原帖由 凌狼 於 2009-5-23 00:12 發表
這個....應該去洗手間吧?
肚痛可以去toliet解決...

但係胃痛就只有胃藥and the 訓下覺

睇下會唔會無咁痛

發新話題