發新話題

[閒聊] 抱怨帖22

引用:
原帖由 plok10 於 2011-7-18 21:42 發表
路過...講句..
我地大家都係廢up一族~XD
不是在忙嗎???

老婆明天再聊~~~   

引用:
原帖由 plok10 於 2011-7-18 21:46 發表
是但啦....我同表妹玩緊XD
聽日5得閒..
那個小可愛???

老婆開正你杯茶喔....我唔介意 ONE DAY LOVE 架~~~((被巴

不過沒有手尾跟就可以~~~~

咁遲d先搵老婆你囉....放心玩~~~唔洗咁掛住我

引用:
原帖由 plok10 於 2011-7-18 21:58 發表
佢好好玩呀~玩穴位按摩XDDD
你諗多左啦...佢塊面好好X

無人會掛住人你~XD ((被巴
((默哀

係啊....你玩得開心~~佢就被玩得傷心......

我真係唔介意.....ONE DAY LOVE ( 一天的愛 )

不過.....一日就好 ( 唔準多架 ) 唔好忘記你老公我喔~~~

唔緊要.....我冇指意過你這個別扭受掛住我~~~

PS: 如果要和小可愛做d唔見得光既野.....記住拍片~~~XD

引用:
原帖由 饅頭仔 於 2011-7-18 23:49 發表
你講得我好像另有陰謀似的...

你誤會了我~~~

引用:
原帖由 plok10 於 2011-7-18 22:22 發表
佢玩得仲high過我~XD
我5會變態到連二年級既小朋友都搞..
你諗多左....
好啦...會掛...((應該.." />
5會有D甘既事..." />
是叫得High吧~~~咦??難道是x叫??     

世事無絕對.....而且但小可愛岩岩開正你杯茶~~~

One Day Love啊~~~小P與小可愛甜蜜的一天

回應 雪寧 第 813 篇文章

本文來自:☆夜玥論壇קhttp://ds-hk.net★ 轉帖請註明出處! 發貼者:藍桉

女兒近排在同人小說區辛苦了~~~ ((抱抱

那些混蛋害我可愛的女兒辛苦.....如果他們看了卻不好好的回文~~~

我會好好對付他們的......**不過女兒....我對同人小說沒有啥興趣~~~((被巴

記住....要多回來陪我~~~別只顧住工作......忘了我

引用:
原帖由 雪寧 於 2011-7-19 13:05 發表

喵咪.....
你叫芭比找外遇
小可愛
One Day Love 想想也令人激動     

看著.....中二生與小二生有著不一般的關係~~~

還有他不是你老爸....他是....( Orz他是誰??

小可愛是小P的表妹.....**育成計劃....小P偷偷藏起來慢慢吃~~

引用:
原帖由 雪寧 於 2011-7-19 14:54 發表

還是喵咪最好
對付.....不太好吧
沒興趣....
不過有空也來坐坐吧@-@
偶當然不會忘了喵咪啦^^
當然囉....誰也可以不信~~~就是不可以不信我     

嘻嘻嘻....放心不會讓他們死~~只會半死 -v-

嗯嗯...有空來幫幫你~~~

乖乖~~~即是會多回來????

引用:
原帖由 雪寧 於 2011-7-19 15:03 發表

喵咪偶是隨傳隨到的
我的媽啊

我快PO文PO到累死了orz .......

待會要去品味填50頁的坑的!!

為什麼我在做吃力不討好的事啊??      

PS:

女兒抱歉啊....剛剛發現我PO的hp同人文是個坑      

引用:
原帖由 leungmon 於 2011-7-19 15:36 發表
皇家幼稚園已經看了結局~
什麼意思??

MON我找文那說已經完結.....但我不覺得~~該怎麼辦  

發新話題