發新話題

[閒聊] 怨天帖24

朕想了個超好的辦法~~~

不用一次過PO文.....可以慢慢來XDD

朕的右眼由琴日晚上開始係咁跳.....

幾分鐘跳一次.....一次跳3分鍾~~~好煩啊

baby.....你看某大叔申請做版主,被人插了@@      

RE:

baby啊....你去來幹啥??來一起插嗎??     

RE

kk,小m早安喲....**好久沒有聊.....我要抱抱----((張手         

引用:
原帖由 K 於 2011-8-24 11:31 發表
大人1..早啊..
申請版主好恐怖...
好大壓力的..哈哈
不大的==不過不要不自量力      

引用:
原帖由 astarbaby 於 2011-8-24 11:31 發表
XD 不了 我不會插人
主人要開個插人班嗎?
我要學學
XD

人地好乖....唔識插人架      

引用:
原帖由 astarbaby 於 2011-8-24 11:43 發表
XD 所以我不會當版主
那個好像好辛苦哦……
我唔係版主都可以幫女兒手....發d貼**不過加分刪貼就不可以      " />" />" />

幫人改貼更加唔得....有時會想改~~都改唔到

個區得女兒一位版主....佢又唔上~~~d版主又忙,所以有時當看不見-----((攤手

其實我最想幫同人定版規....也就算了       **誰叫我找不到人做版主

引用:
原帖由 astarbaby 於 2011-8-24 11:43 發表
真的嗎
好可惜
我還在想學完
可以不停插人呢∼
((變臉

其實我懂的......**懂裝不懂((被巴

可以怎麼教baby??

引用:
原帖由 astarbaby 於 2011-8-24 11:51 發表
XD 那隨便捉外面的一隻來?
我想會痛苦死的!
就是....沒有人自願做~~~((淚**個個也說辛苦拒絕我

And不可以隨便....要看發的貼+LV高不== **例如果是你,你會找某大叔嗎??

明明我想.....如果有人幫忙~~~我就不管了  

引用:
原帖由 leungmon 於 2011-8-24 11:53 發表
某人申請連普通會員也反對~
MON為什麼你這樣HAPPY的==**又多個人申請失敗   

發新話題