13 12
發新話題

[自貼] 中秋節的時候剪左頭髮

中秋節的時候剪左頭髮

本文來自:☆夜玥論壇קhttp://ds-hk.net★ 轉帖請註明出處! 發貼者:akwithu 您是第1274個瀏覽者
好似係第一次係E個壇開帖....
我個頭係岩岩過左的中秋節的時候剪的...
因為中秋節之後的果一日我有聚會(>////<)
咁希望大家吾會睇完之後眼殘啦
因為我超醜的........

如果只PO一張吾得的話我可以加的....@@

搶一~

不會啊
槐覺得你挺漂亮的
可以再po嗎.......?

搶唔到一tim   t.t
唔錯呀~
可愛的樓主

當然唔夠啦~
要多post呢~
借問聲點稱呼呢?

小晶覺得也不錯啦~比我好orz

嘿嘿 路過~~
在po在po!!(喂!你只是路人啦
[size=3][url=http://ds-hk.net][color=orange]快來把!咦?我是首頁[/color][/url][/size]

其實不會醜呀.. 如果有近照就更好了
【錯覺】擁有你影子的他 在我眼中 早就成了你的分身

引用:
原帖由 瑜﹏chung 於 2009-10-7 23:24 發表
其實不會醜呀.. 如果有近照就更好了
近照是指............大頭照?!之類的嗎
引用:
原帖由 零槐 於 2009-10-6 19:33 發表
搶一~

不會啊
槐覺得你挺漂亮的
可以再po嗎.......?
第一次聽到有人說我漂亮(倒)
再PO的話要等我跟朋友拿到相片先
因為剪了頭髮之後都沒有拍照...(雖然未剪也很少!!)
引用:
原帖由 bb_96819 於 2009-10-6 19:39 發表
搶唔到一tim   t.t
唔錯呀~
可愛的樓主
不可愛的!!!!!(淚)
引用:
原帖由 bb_96819 於 2009-10-6 19:41 發表
當然唔夠啦~
要多post呢~
借問聲點稱呼呢?
再PO的話也是等朋友拿相比我啦!

我叫欣(本名來的)
引用:
原帖由 sally288 於 2009-10-7 19:47 發表
小晶覺得也不錯啦~比我好orz
小晶哦我想看看你的相XDDD
引用:
原帖由 叛逆ㄚ宣 於 2009-10-7 20:03 發表
嘿嘿 路過~~
在po在po!!(喂!你只是路人啦
也是啦再PO的話要等朋友拿相給我!!

多謝以上的朋友的回覆啊XD

什麼聚會啦!~~嘿嘿~~
是和誰啦呵

回應 akwithu 第 8 篇文章

本文來自:☆夜玥論壇קhttp://ds-hk.net★ 轉帖請註明出處! 發貼者:瑜﹏chung
對對 就是大頭照之類的

對不起 那時詞窮了 OTZ
【錯覺】擁有你影子的他 在我眼中 早就成了你的分身

13 12
發新話題