發新話題

[閒聊] 搵人鬧下我啦~我會舒服d~我依家想喊但喊5出

搵人鬧下我啦~我會舒服d~我依家想喊但喊5出

本文來自:☆夜玥論壇קhttp://ds-hk.net★ 轉帖請註明出處! 發貼者:puisan 您是第2732個瀏覽者
今日...我知道左自己新學年係咩班
無得同"某人"一班~其實都預左架啦
我無失望,但有d後悔
我係因為"某人"先去選文組
如果我選理組,話5定會有伴
因為d朋友仔都係理組
原本我都無咩感覺架~但係越諗越想喊
新學年~要孤軍作戰
唉....自己攞尼衰
呢一年又5知要點過lu

我以前試過N多次了……
那我先不客氣鬧鬧妳了哦……
可我怕怕哎……
妳看看版規……
對不起……

小事一樁啦   

z妹   有緣終會相會既

小事吧

文組都可找理組的人玩

是一起玩開的都會一齊..
不會因為分開了班而有所改變
如果是這麼容易分開..我真覺得你們的關係有點膚淺
四德就是擇偶條件
不准對我耍酷,
不准讓我吃醋,
吵架你要讓步,
挨揍你要挺住。
有事啟奏,無事退朝

正如你講
係你「自己攞尼衰」......

1)不得使用粗言穢語,及對會員作人身攻擊,違者將作扣分或禁言處理。
對不起……

引用:
原帖由 夕夕小鷹 於 2011-8-25 20:56 發表
小事一樁啦   

z妹   有緣終會相會既
5係小事lo...可以令我喊ge就5係小事

引用:
原帖由 小蟬一隻 於 2011-8-25 21:41 發表
小事吧

文組都可找理組的人玩

是一起玩開的都會一齊..
不會因為分開了班而有所改變
如果是這麼容易分開..我真覺得你們的關係有點膚淺
我跟"某人"...就是會因為分班而友情變淡
因為不跟他一班,我跟他就沒有話題了
要維繫一段友誼真的很辛苦

引用:
原帖由 hnoltjlau 於 2011-8-25 21:48 發表
正如你講
係你「自己攞尼衰」......
我都知....我好後悔

引用:
原帖由 wai4447 於 2011-8-25 21:50 發表
1)不得使用粗言穢語,及對會員作人身攻擊,違者將作扣分或禁言處理。
你不說粗言穢語和人身攻擊就可以了啊

發新話題