發新話題

[閒聊] 以下三千字省略供水區

回應 pluto9291 第 1039 篇文章

本文來自:☆夜玥論壇קhttp://ds-hk.net★ 轉帖請註明出處! 發貼者:布丁君
(被撲
小紅紅最近很喜歡撲爸爸欸~
別哭別哭(抹淚
冬天爸爸都不是很喜歡…
小紅紅乖乖(摸摸頭
還有幾個月春天就到了(撒花
然後…就是夏天了!(笑
- 人之將死其言也善,鳥之將死其鳴也哀。

回應 夜千羽 第 1040 篇文章

本文來自:☆夜玥論壇קhttp://ds-hk.net★ 轉帖請註明出處! 發貼者:布丁君
無辜?為啥……我覺得你是想說「無誤」呢?
大的!?(驚
大漢堡包嗎!?
(驚驚…
我有生命危險呀!!(大誤
啊~所以說…整間都是布丁做的?
會塌吧…

引用:
原帖由 布丁君 於 2014-2-10 18:15 發表
(汗
要來個比賽看看誰比較慢嗎?(笑
塵塵喜歡可以啊~(笑
(驚!
我常常就寫到腦閉塞…(望天
好吧,我腦袋比較遲緩(大笑
寫到手軟…很慘啊…
那就休息一下再寫吧~(摸摸頭
Then I tap English xdd
I think it's much faster for me to tap English
but that's not really English
It's Chinglish lol

-------我是中文線(?)--------
我只花了1分鐘就打完上面的啦
如果我的essay可以打英文就好了
前提是不看grammar(笑
是說我在看駱駝祥子
有人看過嗎(歪頭

浮屍一名(默
有事FB找我吧......

回應 suki10221022 第 1043 篇文章

I didn't mind if English is faster for you~xD
my English is not too better~xD

---英文時間結束---
可能因為是用電腦君的關係,
我打中文除非不是多字,
要不一般都是1、2分鐘。
手機君就超慢…
話說!塵塵的essay是寫中文的嗎?!
我也是…不看grammer可以寫超快(大笑
那個…是啥?
沒看過也沒聽過…

引用:
原帖由 布丁君 於 2014-2-11 01:13 發表
I didn't mind if English is faster for you~xD
my English is not too better~xD

---英文時間結束---
可能因為是用電腦君的關係,
我打中文除非不是多字,
要不一般都是1、2分鐘。
手機君就超慢…
...
Brother~~~(hug
It's ok
As long as we both understand what each other say xdd
My essay is based on that film and novel
We need to evaluate the similarities and differences between them
It's a school-based assignment and is counted as a part of public exam
so I'm anxious.....

浮屍一名(默

爸爸~(圍着轉
我來尋求安慰的~嗚~抱抱~(淚+伸手
討厭啊啊啊!!!!!!!!(打地哭
為啥運動要和政治與經濟有關啊啊啊啊!!!!(反桌
陳紅醉,醉紅塵。紅塵於道為凡世,紅塵於世是風月,紅塵於我乃人生!

that's right xD
I see~
I had also this before...
take it easy! just think you can do it! xD
I didn't finish that book when we had the project (the exam) xD
so...don't worry just do your best is alright~

回應 pluto9291 第 1046 篇文章

小紅紅乖乖(抱起抹淚
為啥啊…(想
爸爸也不是很清楚…

嗚~~
我討厭經濟和政治!!!!!!(火大
陳紅醉,醉紅塵。紅塵於道為凡世,紅塵於世是風月,紅塵於我乃人生!

引用:
原帖由 布丁君 於 2014-2-11 21:24 發表
that's right xD
I see~
I had also this before...
take it easy! just think you can do it! xD
I didn't finish that book when we had the project (the exam) xD
so...don't worry just do your best is a ...
That's a very old film...
released in 1983 (I don't remember
I regret choosing that film/novel QAQ
I thought that I could find more information on the Internet coz it's old
but the information isn't very useful....
I'm trying hard.....
浮屍一名(默

發新話題