發新話題

[閒聊] 換到了換到了~

小詩儲得真快~
我差20fun先可以換T^T

回應 vincy100 第 17 篇文章

本文來自:☆夜玥論壇קhttp://ds-hk.net★ 轉帖請註明出處! 發貼者:饅頭仔
嘩...
她常逛便利店的?!

因為好運也是一個好重要的因素..
我有朋友..有一次..買40蚊東西..有4個印花///剛好就有4個25fum..
就帶小雞公仔回家了....

但我自己儲的..最多都是拿過15fun..- -"
活得開心,不為什麼,只是為了自己

我有朋友都是25fun耶~

所以才說7仔易換一點嘛

引用:
原帖由 饅頭仔 於 2009-12-4 17:58 發表
我有朋友都是25fun耶~

所以才說7仔易換一點嘛
但而家..7仔要15個印花先係免費換wo~
假如你好彩..係ok就好快換到~
活得開心,不為什麼,只是為了自己

我換左隻雞仔返黎lu~_~
剛好呀媽買左20蚊野,抽左25fun~
仲要儲7仔的~_~
(真想兩個都儲-3-)

回應 青蜓 第 25 篇文章

本文來自:☆夜玥論壇קhttp://ds-hk.net★ 轉帖請註明出處! 發貼者:饅頭仔
我就是說~不說運氣的話~7仔快d

引用:
原帖由 饅頭仔 於 4/12/2009 09:25 AM 發表
嘩...
她常逛便利店的?!
唔係
只是她和一大幫同事(新和舊的)都很熟
一開口就有好多人幫忙儲

引用:
原帖由 青蜓 於 4/12/2009 05:57 PM 發表
因為好運也是一個好重要的因素..
我有朋友..有一次..買40蚊東西..有4個印花///剛好就有4個25fum..
就帶小雞公仔回家了....

但我自己儲的..最多都是拿過15fun..- -"
真好運
小詩只有10fun和5fun的

引用:
原帖由 饅頭仔 於 4/12/2009 06:26 PM 發表
我就是說~不說運氣的話~7仔快d
今次7仔的Hello Kitty都唔錯的
不過我比較想要多隻杯
就不去換7仔的

發新話題