發新話題

[原創小說] 101%自創-[天台上的我們] {完}

很慘慘也...T^T
  O; H- _; P* w! N5 T% dbl,gl.comic,music,同人誌,耽美,論壇,小說,會員,免費,註冊,討論區,星座,文字,貼圖,心理測驗,笑話,潮流,詩詞,BL,下載,電玩,原創,散文,文章,版主,壇主,資源屎呀要支持落去>^<bl,gl.comic,music,同人誌,耽美,論壇,小說,會員,免費,註冊,討論區,星座,文字,貼圖,心理測驗,笑話,潮流,詩詞,BL,電玩,原創,散文,文章,版主,壇主,資源, C% |1 y  v9 }
bl,gl.comic,music,同人誌,耽美,論壇,小說,會員,免費,註冊,討論區,星座,文字,貼圖,心理測驗,笑話,潮流,詩詞,BL,下載,電玩,原創,散文,文章,版主,壇主,資源8 a! T; J# S* m' y
PS""☆夜玥論壇ק. e2 E. ?' Y  w/ O: X3 s3 q7 N
屎呀係詩雅XD

屎呀..5 y0 K! V3 v1 F% k" l& P% Y
詩雅新名名-________-"!?

哇卡卡...俾人改花名了

學校D人係咁叫的XDds-hk.net, N. |! W  }& [2 O$ |/ c: C
又幾似麻.,,,*ds-hk.net* i" M) p2 R9 X. U
呵呵=]

OH...=﹏=☆夜玥論壇ק6 d$ g8 E2 l0 Z* O
詩雅有新名..好開心!!

=0="""不是吧...是值得開心的事嗎= ="""ds-hk.net( z" }* z) Z! \3 n/ a7 l& W
最近me冇post故事..感覺蠻怪的...

對啊=0=ds-hk.net, T" Y9 M3 Q2 y# Z& F$ @, ]& O' L1 a
少了故事睇>3<

嵐嵐快D POZ故事上黎啦=v=
! \* W7 S2 ~4 `  B6 k5 ]: Lds-hk.net我地等得好心急哇!!

me重未作巧喇= ="""但係me自己都心郩郩想post
% r& N+ y9 j3 |. A$ e7 Z5 ~. B: b& c但我怕我post左..我又作唔切...咁會好大壓的呢...
) f$ K" B& c1 j# `, C☆夜玥論壇ק最近都太忙了..24小時實在不夠..
( X! _! E% @0 z! ^  `) gbl,gl.comic,music,同人誌,耽美,論壇,小說,會員,免費,註冊,討論區,星座,文字,貼圖,心理測驗,笑話,潮流,詩詞,BL,電玩,原創,散文,文章,版主,壇主,資源每日8:30起身..返學返到4:00..之後又去第二到上堂..上到11:00...
4 V+ |9 _' a) ^- y5 i☆夜玥論壇ק之後先搭車返屋企..沖埋涼都12:00..上黎post下野都搞到2:00幾3:00先訓= ="bl,gl.comic,music,同人誌,耽美,論壇,小說,會員,免費,註冊,討論區,星座,文字,貼圖,心理測驗,笑話,潮流,詩詞,BL,電玩,原創,散文,文章,版主,壇主,資源8 X* M! Z8 `9 `% c( u" N& }2 X
跟本再冇時間了...之前3日都冇得係屋企食飯= ="
8 D/ X& X) E; b/ V- G日日都冇咩正式食野..始終..冇時間吧= =

引用:
原帖由 風之紫嵐 於 1/18/07 10:59 PM 發表
, l( s6 b/ \' N5 f; zme重未作巧喇= ="""但係me自己都心郩郩想post
# n/ L7 ~( E+ Z' [" B4 D☆夜玥論壇ק但我怕我post左..我又作唔切...咁會好大壓的呢...
7 v* i. Y- r( J& _bl,gl.comic,music,同人誌,耽美,論壇,小說,會員,免費,註冊,討論區,星座,文字,貼圖,心理測驗,笑話,潮流,詩詞,BL,下載,電玩,原創,散文,文章,版主,壇主,資源最近都太忙了..24小時實在不夠..
# a' ?* ~) B' {4 dbl,gl.comic,music,同人誌,耽美,論壇,小說,會員,免費,註冊,討論區,星座,文字,貼圖,心理測驗,笑話,潮流,詩詞,BL,電玩,原創,散文,文章,版主,壇主,資源每日8:30起身..返學返到4:00..之後又去第二到上堂..上到11:0 ...
& m9 B  ]; n6 O3 A0 T, B# {☆夜玥論壇ק-v-咁等你有時間再POZ上黎啦!!☆夜玥論壇ק- p+ j: G! ~* i) v" U$ G4 ?# I
我地會繼續等的>3<

發新話題