26 123
發新話題

[各類漫畫] 迷糊大王 1-15集

迷糊大王 1-15集

本文來自:☆夜玥論壇קhttp://ds-hk.net★ 轉帖請註明出處! 發貼者:nicolemok 您是第3071個瀏覽者

pm  /  +msn : [email protected]
油麻地如其他站須加5-10元~
時間另約!
貨一出門恕不退換~

售的漫:
1.   [東立]校園迷糊大王 1-15  (90%新) (代友售的)             340  [330即賣!!]
      [可附送旅行照(迷糊大王賣時附送的)見圖]

lamento公仔有冇其他角色呀?

只有這個嗎.....
不太特別喜歡他呢
有別的角色嗎?

哈哈-.-有一個藍色頭髮的...
被朋友搶了xd

幻影少年一套多少?!
還有執事...

Schoggi wong~
喜歡,就是淡淡的愛! 愛,就是深深的喜歡!

幻影的沒齊一套的啦~
黑執有齊1-6
可議價的呀!!!!!!!!!!!
要錢不要貨
價錢:
1.   黑執事1-6    (80%新)    180$
     [可附送黑執事貼子(第二/三集買的時候送),見圖]
2.   幻影少年2,5,6 (75%新)   50$

引用:
原帖由 nicolemok 於 2009-8-2 02:59 AM 發表
哈哈-.-有一個藍色頭髮的...
被朋友搶了xd
借問聲你朋友在會場的那一個地方買的呢?
因為我琴日去左睇都搵5到邊到有得賣

我記到果到系有賣一D  模型~
入去果時有快布左住哂-_-
攤位號真的不記得了,
好像是在餐廳出面的附近吧...ORZ

賣呀賣呀-.-快D賣出去呀!

賣賣賣賣呀賣哂去...

26 123
發新話題