發新話題

[BL其他] 改編詞...椰頭 - <無奈我是個男孩>!!

回應 karenwky34 第 30 篇文章

本文來自:☆夜玥論壇קhttp://ds-hk.net★ 轉帖請註明出處! 發貼者:rance
karen........

其實有曖昧的關係也不錯~
好過吵翻~

引用:
原帖由 karenwky34 於 2010-5-8 12:10 發表
不是吧?

請大大加油呀~~~~~~
小的會支持你的
對啊...-3-""
我也想加油..
但是發覺到了現在..我其實是做不到什麼的...
引用:
原帖由 rance 於 2010-5-8 12:17 發表
karen........

其實有曖昧的關係也不錯~
好過吵翻~
我也這樣認為~~

回應 rance 第 31 篇文章

本文來自:☆夜玥論壇קhttp://ds-hk.net★ 轉帖請註明出處! 發貼者:karenwky34
今又係ga~
最重要係快樂~
史塔夏。我女神

你好勇敢呀, 敢說出自己的性取向!!
好誠實,值得讚 !!
歌詞作得不錯呀~~
透過首歌詞,覺得你好像在說你的心聲,
不管你與他的結果如何, 都不打緊,, 我會為你打氣的!!  加油!!~~

引用:
原帖由 karenwky34 於 2010-5-8 14:43 發表
今又係ga~
最重要係快樂~
對啊。=]
我們約好了去看恐怖片..
我說我會驚..之後他說"有我在嘛。"
哈哈..蠻好笑的..=p
引用:
原帖由 kaka916 於 2010-5-8 15:16 發表
你好勇敢呀, 敢說出自己的性取向!!
好誠實,值得讚 !!
歌詞作得不錯呀~~
透過首歌詞,覺得你好像在說你的心聲,
不管你與他的結果如何, 都不打緊,, 我會為你打氣的!!  加油!!~~
我也這樣認為..
之前的我真的什麼都怕(現在也是一樣啦!!)
想不到今次會當面告白了...
其實份詞填了很久了..
都忘記了當時的心情是什麼啦!!XD
多謝你的支持!!!!!

學校真係肯比我用衣首歌JOIN SINGING CONCERT!!!!!
希望入倒決賽LA~
希望可以6低,同大家分享下LA~

引用:
原帖由 black 於 2010-5-8 20:24 發表
學校真係肯比我用衣首歌JOIN SINGING CONCERT!!!!!
希望入倒決賽LA~
希望可以6低,同大家分享下LA~
哈哈!!!很感動!!=]
第一次有人會用我填的歌啊!!哈哈哈!!
可以的話..一定要錄低啊!!
你也要加油啊!!!=p

唔好意思,,,,想請問你幾歲啊,,,其實我覺得你好似轉緊聲咁,,

引用:
原帖由 yoyo101016 於 2010-5-9 01:30 發表
唔好意思,,,,想請問你幾歲啊,,,其實我覺得你好似轉緊聲咁,,
我..?17歲啊...過埋8月就18歲啦...(老啦..-__-)
其實我由細到而家把聲都係咁...唔男唔女咁....哈哈..

問左老師,佢地比我錄BUT一定要係學校I.T部D機同埋要入左FINAL先比翻條片我!無奈(ING)
如果想睇段片可以比U嘅MSN ME,學校比翻我SD翻比你地

發新話題