發新話題

[各類小說] 招收十世的<<斷情結>>同風之萬里<<獸人星球之野獸法則>>

招收十世的<<斷情結>>同風之萬里<<獸人星球之野獸法則>>

本文來自:☆夜玥論壇קhttp://ds-hk.net★ 轉帖請註明出處! 發貼者:pineapple6918 您是第2026個瀏覽者
如題...
招收十世大人既<<斷情結>> (上)
風之萬里的<<獸人星球之野獸法則>> 
可議價...
小的真的好想要這幾本書!!
求大家(有OR冇的人)幫幫忙...(〒△〒)"
打聽下仲有冇邊間書店有賣...
有既人不防出價 ..(只要合理
小的就要下了~!!!!!㊣

去信和看看吧~
之前才去買了=D=//
雲起也許會有?
要不上兩層二樓有間有很多BL賣的看看可不可以訂訂?
很多BL書也可以在那買到說~~

去看了~
都說斷貨了~

引用:
原帖由 pineapple6918 於 2011-4-4 15:19 發表
去看了~
都說斷貨了~
...好吧=D=可能我把最後一本買走了....Orz

樓主要搵的書可能出版太耐,書店一般已經賣完,不過我知信和雲x可以訂書的,等2個星期到,全新價錢大約$50一本,我一個月前去台灣鮮歡重見有的,書商應該無絕版啦,不過就要等o羅

引用:
原帖由 lovelyyanyan 於 2011-4-8 20:55 發表
樓主要搵的書可能出版太耐,書店一般已經賣完,不過我知信和雲x可以訂書的,等2個星期到,全新價錢大約$50一本,我一個月前去台灣鮮歡重見有的,書商應該無絕版啦,不過就要等o羅
我有訂~不過係信和漫畫店到訂左囉~~
有冇唔同嫁?

已成功買到了~!!!
YEAH~~~~

發新話題