發新話題

[新手介紹] =x=+新手.來一報到xd~!!請大家多多指教

引用:
原帖由 轉生。楓 於 2007-1-22 11:54 PM 發表

那是說.XD∼!!只要呃POST
呃得高明.打多幾隻字.-3-+
便可.呃分.OR錢.XD∼!!(被眾打死..圍剿)...

^^THX你的回答.....(0.0)V
最好唔好呃post= ="

呢到有反呃post一族的"

回復字數(中文字)要多於5個..

引用:
原帖由 ivll 於 2007-1-22 11:57 PM 發表

最好唔好呃post= ="

呢到有反呃post一族的"

回復字數(中文字)要多於5個..
- -+嘩卡..看到.XD∼!!好像很帥的說.

@3@V我的意思.只要.5字以上.XD是有意義的.POST便可吧.∼!!

嘩卡卡.(閃光)+_+

.0.”那裡..會反呃POST..
即是.會有人捉..呃POST的人.-V-??禁言.?
萬年潛水~間中會上水面(被毆飛死)

引用:
原帖由 轉生。楓 於 2007-1-22 11:59 PM 發表

- -+嘩卡..看到.XD∼!!好像很帥的說.

@3@V我的意思.只要.5字以上.XD是有意義的.POST便可吧.∼!!

嘩卡卡.(閃光)+_+

.0.”那裡..會反呃POST..
即是 ...
是會有人捉..
大多都是扣積分

哈佬,哈佬....雌雄同體咁勁ge....咁咪一邊男一邊女囉...我有冇講錯牙...
如果我講錯...就唔好意思...

歡迎你加入論壇^_______^
有問題儘管問吧~

引用:
原帖由 ︴〝Ting﹏〞 於 2007-1-24 09:33 PM 發表
哈佬,哈佬....雌雄同體咁勁ge....咁咪一邊男一邊女囉...我有冇講錯牙...
如果我講錯...就唔好意思...
XD~!!!
哈哈...
唔係一邊呢.-3-+如果, 一邊..咁咪..xd~!!!(不懂說).(被巴)

= =+至於.真正如何.xd~!!!不能分出吧.=x=+
因為我不是人....

我那天..己放棄一切....包括性別.XD.(被巴死)

引用:
原帖由 淇` 於 2007-1-25 07:16 AM 發表
歡迎你加入論壇^_______^
有問題儘管問吧~
^V^THX....

大家都很好人呢.XD~!!!

= ="以前.去過一些論壇....
佢地話:有問題.唔識睇板規...= =""

(就是有D地方.睇了板規...都唔明先問.= ='')...(炸)

hihi~!!!
nice to meet you AR~!!!
>.<

hihi""

你好ar~

記得要成日黎玩o^^

nice to  cc u!!
my blog :
http://mayumi10.blog118.fc2.com/
歡迎參觀及留言哦!

引用:
原帖由 星羅 於 2007-1-25 10:12 PM 發表
hihi~!!!
nice to meet you AR~!!!
>.<
@V@( 里吐咪唷)<-=.="""NICE YO MEET YOU TOO~!!XD~!~!!!!

>V<你好呀...XD~!!!!(來握個手吧.XD)

發新話題