11 12
發新話題

[各類漫畫] 出售BL漫 (接受交換) 3/4大減價

出售BL漫 (接受交換) 3/4大減價

本文來自:☆夜玥論壇קhttp://ds-hk.net★ 轉帖請註明出處! 發貼者:jf2ha4 您是第1088個瀏覽者
出售BL漫 (接受交換) 3/4大減價

出售數本BL漫      (接受交換)
面交的話,會盡量星期六/日...盡量想同一日交收...
復活節假較佳
郵寄的話,要寄錢,每本+$4
接受交換
同一日兩單交收或多買有得平...

RG交收可再減

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
全部自用書
90%新或以上
以下$25~$20:

以下$28~$23:

買四本或以上即送:
惡魔的美點 (原售$30)
鈴木julietta
95%新

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

從屬間的甜蜜關係  甜蜜甜心HONEY  有意~
可RG交收~~

引用:
原帖由 無伊 於 2012-4-5 12:10 發表
從屬間的甜蜜關係  甜蜜甜心HONEY  有意~
可RG交收~~
OK
請PM電話比我...
麻煩晒~~

有意以人氣小說家養的狗交換戀愛吧爹地

引用:
原帖由 紫靈姬 於 2012-4-5 18:22 發表
有意以人氣小說家養的狗交換戀愛吧爹地
有冇其他?!?!

引用:
原帖由 jf2ha4 於 2012-4-5 18:27 發表

有冇其他?!?!
有~~~~~~~~~~~

引用:
原帖由 紫靈姬 於 2012-4-5 19:30 發表

http://blog.yimg.com/3/pd.G_p17s ... P5X_1M.ZA--/64/l/Zj ...
唔好意思啦~~
對尼五本就麻麻地~~

爸爸果本我算係新買...內容好感動..個小朋友畫得超可愛...
所以我對尼本既交換要求會高少少...

禁變得好想要你?

引用:
原帖由 紫靈姬 於 2012-4-5 22:46 發表
禁變得好想要你?
...
我$20賣比你,OK嗎?!?!

11 12
發新話題