發新話題

[原創] [圖聊] [ 更 圖 已 整 理 放 一 樓 ~ ] 畫一些貼一些,打醬油混飯吃

引用:
原帖由 yKill 於 2012-9-15 12:50 發表

噗哈,你的括號已經真相了(?)

(不斷餵糖果)
(艸)

唔...不要再... 塞不下了...唔..唔太多了...唔....!  (別想歪)

引用:
原帖由 明明明 於 2012-9-15 13:00 發表

(艸)

唔...不要再... 塞不下了...唔..唔太多了...唔....!  (別想歪)
別掩面了。(笑)

還有點位置,全塞下吧。(想歪了)

引用:
原帖由 yKill 於 2012-9-15 13:01 發表

別掩面了。(笑)

還有點位置,全塞下吧。(想歪了)
唔...不要這樣...啊哈...痛! 唔..好痛...嗚...  (喂喂)

引用:
原帖由 明明明 於 2012-9-15 13:05 發表

唔...不要這樣...啊哈...痛! 唔..好痛...嗚...  (喂喂)
待會就舒服了,說不定還要我塞更多呢......(笑)

引用:
原帖由 yKill 於 2012-9-15 13:10 發表

待會就舒服了,說不定還要我塞更多呢......(笑)
你欺負人家...嗚嗚嗚....

引用:
原帖由 明明明 於 2012-9-15 13:12 發表

你欺負人家...嗚嗚嗚....
哪有呢...我不就是在餵你糖果罷了嗎?(摸頭)

引用:
原帖由 yKill 於 2012-9-15 13:13 發表

哪有呢...我不就是在餵你糖果罷了嗎?(摸頭)
我會長胖的人家努力減肥QAQQQQ

引用:
原帖由 明明明 於 2012-9-15 13:44 發表

我會長胖的人家努力減肥QAQQQQ
胖胖的很好捏,別減。(笑)

引用:
原帖由 yKill 於 2012-9-15 13:48 發表

胖胖的很好捏,別減。(笑)
我不要被你這個大壞蛋捏(別過頭用被子包著(?!)

引用:
原帖由 明明明 於 2012-9-15 13:55 發表

我不要被你這個大壞蛋捏(別過頭用被子包著(?!)
(搶過被子扔掉)

話說還有什麼畫嗎?(笑)

發新話題