發新話題

【草草閃爍】幫你整閃字﹏閃圖 (暫時關鋪,不便之處,見請原諒!)

引用:
原帖由 太陽 於 2008-5-23 18:48 發表
m...@@
我想要個圍邊係黃色閃閃@@得唔得嫁@@?
這樣好嗎-0-?
如果要整尼d冇字體換-_-
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
本人已開網上商店 - 草草咩都有

回應 寒冰秋月 第 90 篇文章

本文來自:☆夜玥論壇קhttp://ds-hk.net★ 轉帖請註明出處! 發貼者:四葉草
你鐘意就好啦@_@

回應 太陽 第 92 篇文章

本文來自:☆夜玥論壇קhttp://ds-hk.net★ 轉帖請註明出處! 發貼者:四葉草
唔晒~
sor~
幫唔到你><

原帖由 太陽 於 2008-5-28 21:52 發表

唔緊要..
我呢..突然想加個皇冠..
個字同色照之前果個啦@@ [/quote]

OK嗎?
最近冇開機~忙緊考試~
所以咁遲先整!
sor!

回應 only_wish 第 96 篇文章

sor~整唔到日文呀-_-
可唔可以整中文呀?

[發帖際遇]: 四葉草幫助警察抓賊, 獲得獎金現金100Ds幣.
引用:
原帖由 only_wish 於 2008-6-27 14:35 發表
[發帖際遇]: only_wish英雄救美, 獲得現金6Ds幣.

okok``
- - - - - - 製 作 表 - - - - - -
文字:◇!?*幸福 只是一個虛假的現象 沒有真實的感覺*+!×
字型:是但...
皇冠:唔加
閃底:blue& some pink
圖片: ...

你想要邊個@@?
簡左之後,
有冇咩野想改?

[發帖際遇]: 四葉草販賣軍火, 不小心賺到佣金現金201Ds幣.
引用:
原帖由 傻妞 於 2008-7-27 20:50 發表
文字:原來我還是這麼愛你♥
字型:少女
皇冠:唔加
閃底:想要淡淡的粉紅色的  ((不過想要字明顯
圖片:唔要
- - - - - - 申 請 製 作 表 - - - - - -
整唔到個心心~sor

回應 傻妞 第 102 篇文章

[發帖際遇]: 四葉草玩瑪利奧賽車包尾,被罰現金11Ds幣.

當然可以^^
做幾多次都得@_@

引用:
原帖由 傻妞 於 2008-7-30 17:58 發表
文字:趴
字型:海報、布丁、娃娃、童童、火柴、豆豆((我想都看看可以嗎?  不好意思  麻煩妳了^^
皇冠:加
閃底:冰藍色
圖片:不要
- - - - - - 申 請 製 作 表 - - - - - -
要改咩野同我講...

[發帖際遇]: 四葉草見了帥哥而暈了,醒來不見現金22Ds幣.
引用:
原帖由 鬼鬼 於 2008-8-1 10:05 發表
- - - - - 製 作 表 - - - - - -
文字:鬼鬼
字型:甚麼都可以
皇冠:加
閃底:粉藍/青綠
圖片:唔要
改d咩同我講@@

發新話題