發新話題

[詢問] 平安夜..聖誕夜~~大家會做咩?

平安夜..聖誕夜~~大家會做咩?

本文來自:☆夜玥論壇קhttp://ds-hk.net★ 轉帖請註明出處! 發貼者:zeushiuka 您是第2545個瀏覽者
大家會係呢2日的晚上做D咩
我未諗到
出面太多人
睇戲又多人
食野又多人
係屋企係最平安

唔知大家會去邊呢?

唔怕LA
米同屋企過下
仲有好多節日可以去玩
元旦...新年MA

引用:
原帖由 水人 於 2007-12-24 01:20 PM 發表
出街玩囉 打機呀 同女朋友一齊囉
你很幸福!
恭祝你有個難忘的聖誕

引用:
原帖由 ~■戀■~ 於 2007-12-24 01:25 PM 發表
唉-v-本新呢兩日都出架-3-
不過某某話要陪呀媽出大陸...
攪到聽日先有得出*
唔緊要啦...代表你心目家人重要D
有得出去玩都不錯呀

引用:
原帖由 *牙珊.. 於 2007-12-24 01:48 PM 發表
系屋k過炸 t^t
睇電視
上夜玥啦

呢度會有好多人陪你過的~

引用:
原帖由 sixb21 於 2007-12-24 01:55 PM 發表
去礸石山 唱聖詩
是天主教OR 基督教??

我都有諗過...BUT 我未返過教會...唔知點樣去?

引用:
原帖由 四葉草 於 2007-12-24 01:55 PM 發表
諗住唱k~不過冇晒位
一早比人BOOK 哂

早上LO
早上一定大把位~~.....
一係去睇戲LO~

可以甘講
天氣唔係好凍
仲落雨...
成個春天甘...當場會悶悶地

送比大家
*  . '  +:..:+     '  *
.   *  ☆☆☆ * Merry '  .
  *  ' +: + .:+  Christmas
'    ' ☆☆☆☆☆   * '  
 * * +: :+@+: :+    '  *
* .  .☆☆☆☆☆☆☆ * ' * .
  .  +:..:+&+: :+: :+
 * . ☆☆☆☆☆☆☆☆☆ * '   *
' .  +: :+♡+: :+§+:..:+
. * ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆  ' *
  .+:..:+♡+:..:+@+:..:+♡+:..:+
 .     . ▨   ' ' *

我沒有通頂。。。。BUT 訓左成晚。。。好舒服

發新話題