13 12
發新話題

[閒聊] 高清電視

高清電視

本文來自:☆夜玥論壇קhttp://ds-hk.net★ 轉帖請註明出處! 發貼者:*牙珊.. 您是第1512個瀏覽者
《獎勵訊息》:努力發貼、奮鬥的結果,獲得了現金31個Dream幣

今晚7點好似開始有高清電視..
大家有冇買高清電視呢?!
你地戈頭收吾收到高清電視呢?!

我未買高清電視..因為澳門仲未有得睇^v^

我個區仲未收到,同埋等新既lcd電視內置埋解碼器先買

收到啊@@"
不過冇打算買-3-
睇咁清楚做咩呢!?-w-

又未收到''''唔會買住

未買...但會認真考慮^^

我個邊暫時未收到,不過預計明年先收到,我因為住青衣

引用:
原帖由 傳說中的利基亞 於 2007-12-31 07:07 PM 發表
我個邊暫時未收到,不過預計明年先收到,我因為住青衣
我都係住青衣....唔知幾時先睇到--"
就換電視-__-
換左都可能未睇啦.....
[url=http://davf.daisypath.com/mGk6p8.png?IPIwAyjj[/img][/url]

引用:
原帖由 *牙珊.. 於 2007-12-31 13:43 發表
《獎勵訊息》:努力發貼、奮鬥的結果,獲得了現金31個Dream幣

今晚7點好似開始有高清電視..
大家有冇買高清電視呢?!
你地戈頭收吾收到高清電視呢?!

我未買高清電視..因為澳門仲未有得睇^v^
我諗你0地0個邊預計明年暑假至聖誕節先可以收到高清電視

引用:
原帖由 傳說中的利基亞 於 2007-12-31 08:18 PM 發表

我諗你0地0個邊預計明年暑假至聖誕節先可以收到高清電視
0v0 到時都吾知買吾買高清電視

引用:
原帖由 阿湖 於 2007-12-31 20:07 發表

我都係住青衣....唔知幾時先睇到--"
就換電視-__-
換左都可能未睇啦.....
我屋企有兩部電視機,一部LCD電視機,另外一部傳统電視機。

應該我諗暑假先可以收到高清電視。

13 12
發新話題