發新話題

[閒聊] 繼續我在新手區的聊天...

引用:
原帖由 懶惰天才 於 2008-6-20 08:20 AM 發表
咦....變左同學會.....

聽你地咁講~
你地D教官好似都真係幾影響市容...
係超級影響戈種lor
好在係唔同ge地方生活炸
唔係都唔知點死

哈哈...
隨地吐啖...勁"核突"

[發帖際遇]: 藍兒不小心在路邊揀到一個信封, 發現裡面原來有現金20Ds幣.
引用:
原帖由 懶惰天才 於 2008-6-20 08:20 發表
咦....變左同學會.....

聽你地咁講~
你地D教官好似都真係幾影響市容...
冇計la∼
d人又唔入黎∼

引用:
原帖由 藍兒 於 2008-6-20 06:15 PM 發表
哈哈...
隨地吐啖...勁"核突"
係lu
戈樣野先係野呀
其實當佢吐啖戈時
我想沖過去問佢
"你學校有無教過你唔好隨地吐啖ga??"
仲有呀
我戈排條長官話自己讀到大一就唔讀去做軍人ga
都唔知堅定流

我覺得係堅ge~
因為讀唔店或者冇$讀~
所以去做軍人~

黃埔戈到咪有個池ge~戈到有錦鯉...
d 錦鯉食啖大~

佢話佢著左戈件軍裝之後
會令到佢屋企人會proud of him wow
我一d都唔覺lor唔該
當我睇到佢隨地吐啖真係唔方唔proud of you la

嘔....////
唔該你唔好講出黎得唔得呀
想嘔呀

你個阿SIR 好似有少少自戀症.....

[發帖際遇]: 無情參加論壇辯論大賽, 獲得現金16Ds幣.

佢不嬲ga la
對左佢2日半左右
只可以用一個英文字黎形容佢
就係: Gap
係超級爛戈種wow

哈~
好彩我戈個唔係~

引用:
原帖由 藍兒 於 2008-6-21 11:11 PM 發表
哈~
好彩我戈個唔係~
係呀
你戈個唔係
不過係成日都隨地吐下啖姐
我都見過2-3次lor
睇完勁無奈呀

發新話題