發新話題

[閒聊] *快快填生日日期~ [20110529更新]

[發帖際遇]: s9706獲得醫療補助現金50Ds幣.
引用:
原帖由 無名 於 2008-6-21 05:43 PM 發表
我是7月4日////(好快到了.)
嗚,咁快就要送生日禮物?!

((果日玩失蹤先得!__

我細佬9月11生日

估唔到會是一個轟動的日子!

我想e家好轟動的大概是5月12吧?!

有無人呢?((搜尋__

話事話,我弟成日都唔記得自己生日~反而是我提佢呢~

引用:
原帖由 s9706 於 2008-6-21 10:49 PM 發表
我細佬9月11生日

估唔到會是一個轟動的日子!

我想e家好轟動的大概是5月12吧?!

有無人呢?((搜尋__

話事話,我弟成日都唔記得自己生日~反而是我提佢呢~
呵呵~
我跟你弟剛好調轉了...
我是1月19日喔!!

沒有人是5月嗎=口=
那我上來填補5月的空位

我的生日在5月20日!!!

塚本魂今日殺左我><

我唔會送生日禮物比你o家!

[發帖際遇]: 塚本魂不小心在路邊揀到一個信封, 發現裡面原來有現金20Ds幣.

=.=對不起,不過為了想快點結束(很累)
所以才.........至多下一次,我無條件比你殺我啦
真的對不起,因我不夠金髮打,他多血orz

我係10月4 日生日的...

引用:
原帖由 塚本魂 於 2008-6-23 05:50 PM 發表
[發帖際遇]: 塚本魂不小心在路邊揀到一個信封, 發現裡面原來有現金20Ds幣.

=.=對不起,不過為了想快點結束(很累)
所以才.........至多下一次,我無條件比你殺我啦
真的對不起,因我不夠金髮打,他多血orz
講下笑炸~

其實我唔玩就預左有人殺

呵呵,你殺中我真好彩
我有好多錢同罐頭

包你玩多好耐~~

[發帖際遇]: s9706玩論壇遊戲嬴了壇主,壇主送出現金13Ds幣.

見到無名有帖說生日,忽然記得有填生日的帖子!

未填的人要趕快啦!

發新話題