發新話題

[閒聊] 今晚掛八號風球

引用:
原帖由 ╭牙蚊* 於 2008-6-25 11:51 AM 發表
[發帖際遇]: ╭牙蚊*買六合彩幸運中得三等獎, 獲得獎金現金35Ds幣.

今天不用上學,,又多了一天假放^____^v
搞到我開心左成日~~~~~~~~~~~^_^

[發帖際遇]: 想被小賊們打劫現金19Ds幣.

可以咁講既
不過係想快D考完個TSA算
-3-TSA真係麻煩

引用:
原帖由 於 2008-6-25 09:39 PM 發表
[發帖際遇]: 想被小賊們打劫現金19Ds幣.

可以咁講既
不過係想快D考完個TSA算
-3-TSA真係麻煩
我細佬都係教緊呀~~

我想問,係咪一定form3先有TSA?

係..全港性的-V-
聽日要考埋英數T_____T

[發帖際遇]: 無名看到路邊的乞丐, 施捨了現金25Ds幣給乞丐.
引用:
原帖由 於 2008-6-25 09:46 PM 發表
係..全港性的-V-
聽日要考埋英數T_____T
要加油耶..比心機

英文無咩問題..
但係數學就........= =

哈哈,等姐姐來教你!

((話說我math是最差的,常常剛剛好"不"合格))

[發帖際遇]: zeushiuka玩寵物的時候不幸損失現金3Ds幣.

今日出面真係好大風
我爛了一把傘子

引用:
原帖由 zeushiuka 於 2008-6-25 10:56 PM 發表
[發帖際遇]: zeushiuka玩寵物的時候不幸損失現金3Ds幣.

今日出面真係好大風
我爛了一把傘子
=v=哈哈

我之前直傘的骨都吹彎了......
還要是新的

我那把用了很多年...有感情的...有點不捨得

發新話題