發新話題

[自貼] 雀出黎為害人間 {自備嘔吐袋}

[發帖際遇]: 淇`販賣軍火, 不小心賺到佣金現金243Ds幣.

-.-我經常被人說是讀預科耶..
老臉..也不知道是比你好還是差(哭
很不錯啦 支持你^_^

[發帖際遇]: 雀雀開車的時候, 一張紙條飛進駕駛艙, 才發現原來是支票現金300Ds幣.
引用:
原帖由 ╭牙蚊* 於 2008-7-9 11:07 PM 發表
[發帖際遇]: ╭牙蚊*玩瑪利奧賽車包尾,被罰現金11Ds幣.

我諗你情況比我好-____-"
我e+中四,,
d唔識我ge人問我升左中未-口-||
甘我真係好過妳,,我至多都係俾人問我升中3甘咋..
不過我今年升中6嫁啦 =[

引用:
原帖由 幽靈 於 2008-7-10 12:29 AM 發表
[發帖際遇]: 幽靈獲得醫療補助現金50Ds幣.

牙蚊你既問題似乎勁過雀雀好多喎,
其實好多人恨都恨唔到想有你地既BB樣架!
比起我D FD,,佢地個個都好似我D牙哥家姐甘..
但係我好多時都係大個過佢嫁 =[
搞到好似扮大人甘 =[

引用:
原帖由 淇` 於 2008-7-10 10:00 AM 發表
[發帖際遇]: 淇`販賣軍火, 不小心賺到佣金現金243Ds幣.

-.-我經常被人說是讀預科耶..
老臉..也不知道是比你好還是差(哭
很不錯啦 支持你^_^
我都想俾人話我似預科生..起碼真係似返個年紀 =]
不過細路樣其實可以呃到人吾洗做甘多野嫁,,哈哈XP

=____="
我記得以前D人話我似大學生
而家就話係似中一生-3-"
都唔知開心定唔開心好..

[發帖際遇]: 雀雀玩寵物的時候不幸損失現金3Ds幣.
引用:
原帖由 於 2008-7-10 06:56 PM 發表
=____="
我記得以前D人話我似大學生
而家就話係似中一生-3-"
都唔知開心定唔開心好..
我好似未試過俾人話我似大學生
俾鄰居問我入大學未就真..
但都係因為佢地由細睇到我大,,
以為我入大學,,吾係因為年紀似,,
睇年紀D人愈估愈細

其實BB樣都有好處ga@v@
上巴士可以比小童>w<
我常常這樣做-w-呵

引用:
原帖由 ╭牙蚊* 於 2008-7-10 11:09 PM 發表
其實BB樣都有好處ga@v@
上巴士可以比小童>w<
我常常這樣做-w-呵
我吾敢牙..我怕d司機叔叔問我做咩吾俾大人錢 =[
我會吾識答,,不過我出街都係搭地鐵多ge..
1定有半價麻 =]

你地衰衰耶0.0=3=

引用:
原帖由 文b豬 於 2008-7-14 06:02 AM 發表
你地衰衰耶0.0=3=
我至多都係熱身個陣做少人地幾下咋...
因為個樣細個麻,,個老師話細個的話做少幾下 =]

發新話題