發新話題

[閒聊] 非常無奈的事.....

引用:
原帖由 s99100521 於 2008-9-2 05:10 PM 發表

佢地會唔會好驚訝嫁..
你打左關於佢地既事上黎喎...
其實不會驚訝,因為已經習慣了。

引用:
原帖由 風賢 於 2008-9-2 05:45 PM 發表

其實不會驚訝,因為已經習慣了。
-0-
你這句話,讓我明白到青蜓了...
從前的猩猩已經不在
現在以獅子的名字回歸
請多多指教<3

引用:
原帖由 s99100521 於 2008-9-2 18:04 發表

-0-
你這句話,讓我明白到青蜓了...
呢位同學...你明左d咩呢.??

[發帖際遇]: s99100521看到路邊的乞丐, 施捨了現金50Ds幣給乞丐.
引用:
原帖由 青蜓 於 2008-9-2 09:08 PM 發表

呢位同學...你明左d咩呢.??
你肯定十分喜歡他們吧..
如果唔係,點會講佢地既事...
(放心啦...其實我胡說而已...帶來不便..對不起...)
從前的猩猩已經不在
現在以獅子的名字回歸
請多多指教<3

引用:
原帖由 s99100521 於 2008-9-2 21:21 發表
[發帖際遇]: s99100521看到路邊的乞丐, 施捨了現金50Ds幣給乞丐.

你肯定十分喜歡他們吧..
如果唔係,點會講佢地既事...
(放心啦...其實我胡說而已...帶來不便..對不起...)
我只喜歡小受的說,,!!!!!!!!!!!

(小受不會生氣的la.~)

發新話題