發新話題

[閒聊] 終於有起色了....=ˇ=

哈..自己也很小去那一區呢.!

[發帖際遇]: 青蜓贈送給朋友現金2Ds幣.
引用:
原帖由 傻妞 於 2008-9-3 13:27 發表

所以現在要常來呀
多來看看和發文吧> <
期待你發文唷ˋ(^口^)ˊ
我有一篇.~~
活得開心,不為什麼,只是為了自己

[發帖際遇]: 青蜓販賣軍火, 不小心賺到佣金現金290Ds幣.
引用:
原帖由 傻妞 於 2008-9-3 22:00 發表
[發帖際遇]: 傻妞英雄救美, 獲得現金5Ds幣.

我剛剛有看到唷
越多人來
我會越高興呢^ˇ^
因為有成就感
哈哈哈XD
那就希望你的成就感很高...很多吧.!!!

引用:
原帖由 傻妞 於 2008-9-4 22:20 發表
對呀
都少人啦><
不要太冷清就好^_^
但其實...我上唔上堂...都係成日對住部電腦的.!!!!

引用:
原帖由 傻妞 於 2008-9-5 01:31 發表
話說我跟你一樣不管有沒有上課
也是整天對著電腦

整日對著電腦
對眼睛不好
容易近視  ((迷:你自已還不是一樣  還說人家= =|||  ))

不過..
對於喜歡天天對著電腦的人
一日無電腦是很痛苦的>
咁又唔係.一定要有..
只係..冇野做.係屋企..一定對住電腦..

引用:
原帖由 無名 於 2008-9-5 19:12 發表
[發帖際遇]: 無名參加論壇辯論大賽, 獲得現金11Ds幣.

大家要俾心機呢..XD
下年就冇壓力的了.~~

不用ce.~

發新話題