發新話題

[閒聊] 又慘又噁心的1件事...

我嘛
肯定會當場就嘔個不停.......=.=
本身就是很易嘔的人
食慾本來就不高
可能有厭食的病徵.............(壓力太大了=.=?)
從頭細數命運由甚麼鑄成 心境每秒在註釋生命
密雲曾蒙閉給沾濕的眼睛 認定雨天找不到星
沒有光末路憑目光照明 火花擦碎後更加豐盛
天國近才會記得不死本領 誰曾忘掉這種悟性
今天火鳥在洪爐外飛舞在懸崖上看雲裡有星

回應 憐蓮 第 17 篇文章

本文來自:☆夜玥論壇קhttp://ds-hk.net★ 轉帖請註明出處! 發貼者:暗影魂
煲熟左應該冇菌既........理論上..........
從頭細數命運由甚麼鑄成 心境每秒在註釋生命
密雲曾蒙閉給沾濕的眼睛 認定雨天找不到星
沒有光末路憑目光照明 火花擦碎後更加豐盛
天國近才會記得不死本領 誰曾忘掉這種悟性
今天火鳥在洪爐外飛舞在懸崖上看雲裡有星

引用:
原帖由 暗影魂 於 5/9/2008 11:37 PM 發表
煲熟左應該冇菌既........理論上..........
雖然煲熟左可能會冇菌...
但係潛意識會覺得呢個係毒藥..會令到你反胃,想嘔既毒藥= =

引用:
原帖由 憐蓮 於 2008-9-6 10:19 發表

雖然煲熟左可能會冇菌...
但係潛意識會覺得呢個係毒藥..會令到你反胃,想嘔既毒藥= =
真的很難接受..

我剛才在家看到強強..整個人都不動了....
活得開心,不為什麼,只是為了自己

[發帖際遇]: 憐蓮在巴士上揀到現金100Ds幣.
引用:
原帖由 青蜓 於 6/9/2008 11:30 AM 發表

真的很難接受..

我剛才在家看到強強..整個人都不動了....
點解你成個人都動唔到呀??

就是怕蟑螂吧......

回應暗影魂 第 22 篇文章

本文來自:☆夜玥論壇קhttp://ds-hk.net★ 轉帖請註明出處! 發貼者:ngchris
如果那些湯煮沸了就應該沒事的,

因為大多數的菌過了攝氏75度就會死

不過也真的挺噁心的

引用:
原帖由 憐蓮 於 2008-9-6 17:51 發表
[發帖際遇]: 憐蓮在巴士上揀到現金100Ds幣.

點解你成個人都動唔到呀??
因為諗唔到可以做咩扔死佢......

所以..只能目送他的離開~
活得開心,不為什麼,只是為了自己

引用:
原帖由 青蜓 於 6/9/2008 09:53 PM 發表

因為諗唔到可以做咩扔死佢......

所以..只能目送他的離開~
如果係我,我會即刻沖去拎殺蟲劑...

引用:
原帖由 ngchris 於 6/9/2008 09:05 PM 發表
如果那些湯煮沸了就應該沒事的,

因為大多數的菌過了攝氏75度就會死

不過也真的挺噁心的
5...我諗就算熟左
係心理方面都會有d抗拒..

發新話題