14 12
發新話題

[閒聊] 又慘又噁心的1件事...

又慘又噁心的1件事...

本文來自:☆夜玥論壇קhttp://ds-hk.net★ 轉帖請註明出處! 發貼者:憐蓮 您是第2883個瀏覽者
我岩岩整左煲忌廉湯...
我飲左幾啖之後,咬到d好脆既野
個不明物體我起諗住佢係阿婆煮焦左既菜
我諗諗下..佢都唔用呢個煲點會有菜呢= =
跟住我睇1睇佢不明物體條屍,唔睇仲好過睇...
死火,有腳既...
成煲野倒左,想嘔又嘔唔到,好慘呀

個煲我係煮之前都會洗...
唔通洗得唔好??定係..係個罐頭既問題呢??

引用:
原帖由 s9706 於 4/9/2008 04:43 PM 發表
[發帖際遇]: 小賊們潛入s9706家, 偷了s9706現金2Ds幣.

但這是眼不見為淨呀

計我話,食左唔知ga話都無咩野

一睇……真係好想嘔XD

((我明白,這又是欲哭無淚的感覺……))
你咁清楚呢種感覺,其實你係咪試過呀??
不過真係好想嘔呀,我吐左出黎,又飲左1啖

回應 小蟬一隻 第 7 篇文章

本文來自:☆夜玥論壇קhttp://ds-hk.net★ 轉帖請註明出處! 發貼者:憐蓮
我係飲左1啖之後先再睇清楚個不明物體係咩先...囉

[發帖際遇]: 憐蓮見到壇主的真面目,壇主送出現金83Ds幣.
引用:
原帖由 於 4/9/2008 06:47 PM 發表
比我會唔敢再食野=___=
唔食野淨係飲水??

引用:
原帖由 於 4/9/2008 09:47 PM 發表
都唔錯-W-
可以減下肥
到時有厭食症你會好大鑊...

[發帖際遇]: 憐蓮送饅頭獲得小費現金9Ds幣.
引用:
原帖由 青蜓 於 5/9/2008 01:20 AM 發表
oh.~~ 好慘呀.!!!

我只試過..係出面吃米線...

食食下...見到有隻 黑色的身物浮在湯上面...

果陣....即刻停手...唔敢再吃!!!
你比我好...
冇放落口到..我唔止放左落口,仲咬左幾下

引用:
原帖由 暗影魂 於 5/9/2008 11:37 PM 發表
煲熟左應該冇菌既........理論上..........
雖然煲熟左可能會冇菌...
但係潛意識會覺得呢個係毒藥..會令到你反胃,想嘔既毒藥= =

[發帖際遇]: 憐蓮在巴士上揀到現金100Ds幣.
引用:
原帖由 青蜓 於 6/9/2008 11:30 AM 發表

真的很難接受..

我剛才在家看到強強..整個人都不動了....
點解你成個人都動唔到呀??

引用:
原帖由 青蜓 於 6/9/2008 09:53 PM 發表

因為諗唔到可以做咩扔死佢......

所以..只能目送他的離開~
如果係我,我會即刻沖去拎殺蟲劑...

14 12
發新話題