發新話題

[自貼] 主題~~~學生+

引用:
原帖由 於 18-10-2008 10:48 PM 發表
我好羨慕你有咁瘦咁高唷>___
想想,,,其實小小的比較好的喔,,,
我很羨慕你的呢 ~~

/_________\不好!!
小小的就會很肥的唷/口\

[發帖際遇]: ├敏└因為發出問題難倒壇主,獲獎金現金50Ds幣.
引用:
原帖由 於 19-10-2008 08:54 PM 發表
[發帖際遇]: 想向管理員賄賂不果, 罰了現金17Ds幣.

/_________\不好!!
小小的就會很肥的唷>口
不會呀~~
這樣是最可愛的喔~~~
如果有人說你什麼的話我會幫你打死佢的!!!

希望見到你們繼續POST..

嗯哼~
十卜你...

引用:
原帖由 ├敏└ 於 20/10/2008 06:20 PM 發表
[發帖際遇]: ├敏└因為發出問題難倒壇主,獲獎金現金50Ds幣.

不會呀~~
這樣是最可愛的喔~~~
如果有人說你什麼的話我會幫你打死佢的!!!
估唔到..@@"
原來我地係同類人XD
呢幾年都比人話我粗魯左好多-v-"

引用:
原帖由 於 20-10-2008 07:25 PM 發表

估唔到..@@"
原來我地係同類人XD
呢幾年都比人話我粗魯左好多-v-"
誰?!我去打死他們,,,
他們有什麼本事去說喔???
不要理他們,,,你知道你在我心中是最好的就好了~~~

學生look嗎??
十卜呀

[發帖際遇]: ├敏└不小心在路邊揀到一個信封, 發現裡面原來有現金20Ds幣.
引用:
原帖由 無情 於 21-10-2008 06:25 PM 發表
學生look嗎??
十卜呀
嗯嗯,,,
雖然好多人都覺得唔係,,,
但我覺得好像耶+

睇下先@@
supxdd=]
我返黎啦xdd=]

發新話題