20 12
發新話題

[綜合討論] 「鹿鼎記」真的好睇嗎 ??

「鹿鼎記」真的好睇嗎 ??

本文來自:☆夜玥論壇קhttp://ds-hk.net★ 轉帖請註明出處! 發貼者:小芳子 您是第6276個瀏覽者
「鹿鼎記」真的好睇嗎 ??

如果大家好記性,相信會記得以前有部「小寶與康熙」。
相比之下,我覺得張衞健先能夠演得傳神。
反觀現時那部,黃曉明演得---乞人憎...
飄浪。JT 是我和涵的玩具

黃曉明演得好好笑
皇帝好令仔,系甘多套「鹿鼎記」中最似皇帝ge一個

演皇帝的是鐘漢良,本身是香港演員!

黃曉明都幾慘...
去到邊都見到有人post野鬧佢...
我以前冇睇過其他人做既鹿鼎記...
所以我唔知佢係咪真係演得咁差...
但係...佢真係演得差到俾人踩成地底泥既地步?!
(純粹個人意見...唔認同既唔好鬧我呀t_t)
各位要好好遵守版規喔~
要不我就要代替月亮懲罰你!!(嘔)

[發帖際遇]: puisan在巴士上揀到現金100Ds幣.
引用:
原帖由 夜希 於 2009-3-1 10:25 PM 發表
黃曉明都幾慘...
去到邊都見到有人post野鬧佢...
我以前冇睇過其他人做既鹿鼎記...
所以我唔知佢係咪真係演得咁差...
但係...佢真係演得差到俾人踩成地底泥既地步?!
(純粹個人意見...唔認同既唔好鬧我呀t_t)
其他人D鹿鼎記我刀睇過,不過最好睇系呢套,小寶同皇帝又令仔,黃曉明做得好好,D人口臭先會鬧佢

引用:
原帖由 puisan 於 2-3-2009 10:29 PM 發表
[發帖際遇]: puisan在巴士上揀到現金100Ds幣.

其他人D鹿鼎記我刀睇過,不過最好睇系呢套,小寶同皇帝又令仔,黃曉明做得好好,D人口臭先會鬧佢
but I don't think so...
I think 小寶與康熙 is better...

引用:
原帖由 gracelai3 於 2009-3-4 12:16 PM 發表

but I don't think so...
I think 小寶與康熙 is better...
各花入各眼.....大家審美觀刀5同

[發帖際遇]: gracelai3送饅頭獲得小費現金25Ds幣.

唔...或者la..

[發帖際遇]: 夕夕小鷹買了一部iPod, 花了現金77Ds幣.

演技同外貌係兩回事

唔可以混為一談

引用:
原帖由 夕夕小鷹 於 6-3-2009 04:36 PM 發表
[發帖際遇]: 夕夕小鷹買了一部iPod, 花了現金77Ds幣.

演技同外貌係兩回事

唔可以混為一談
你ge意思 ??

20 12
發新話題