發新話題

[討論] 你們有冇成日看完帖無回?

你們有冇成日看完帖無回?

本文來自:☆夜玥論壇קhttp://ds-hk.net★ 轉帖請註明出處! 發貼者:小瘋子ya 您是第3081個瀏覽者
你們有冇成日看完帖無回?請誠實回答

你好煩呀!
夕夕小鷹係唔係小學生見人見智

佢話係咪係囉!

不要亂開post

回應 小蟬一隻 第 2 篇文章

本文來自:☆夜玥論壇קhttp://ds-hk.net★ 轉帖請註明出處! 發貼者:小瘋子ya
我無亂開post,而且主題係“你們有冇成日看完帖無回?〞,並不是夕夕小鷹係唔係小學生,請注意。(微笑)

其實你只要看看我的頁面訪問量和我的帖子量就知道了...
—— 早起的小攻有受吃~早起的小受被攻吃 ——

引用:
原帖由 s021084 於 8-4-2009 07:03 PM 發表
其實你只要看看我的頁面訪問量和我的帖子量就知道了...
也對,我怎麼沒想到,你真是天才博士 ,佩服!

謝謝,我本來就是天才!

P.S.很明顯,我是個看帖不回覆的人...

—— 早起的小攻有受吃~早起的小受被攻吃 ——

引用:
原帖由 s021084 於 2009-4-8 07:27 PM 發表
謝謝,我本來就是天才!
天生.......才?  嘿嘿嘿

我係夜玥生活在兩年-3-回覆都應該都只係回左好少

我就是了(笑

剛剛也打算不回帖就走的說(逃
.
   承 諾-` 常 常 很 像 蝴 蝶 -!]
       美 麗 的 飛 .. 盤 旋` 然 後 不 見 ;]*

我有啦...
有時具到D帖冇乜感想咪唔回lo...

有野想回先回....
不過都我都算是回得多
因為我睇貼更少

發新話題