發新話題

[討論] 男人傷心流眼淚

引用:
原帖由 s9706 於 2009-4-26 22:51 發表
-u- 女人同男人ga分別!~
佢係台灣紅係因為 台灣有著強大既腐女軍團
看棒棒堂王子的後援會就知道~

上年飛輪海黎香港演場會
全場爆滿
9成女人~
全行得我一個係BOY-口-

台灣女仔真有品味~^_^

可愛靚仔萬歲~!

其實我覺得男仔喊都冇乜野呀..~
大家都係7成係水..xd

只係d人覺得男仔冇咁易喊姐.....
活得開心,不為什麼,只是為了自己

引用:
原帖由 青蜓 於 2009-4-26 22:56 發表
其實我覺得男仔喊都冇乜野呀..~
大家都係7成係水..xd

只係d人覺得男仔冇咁易喊姐.....
係人前 男人可以好堅強~
係人後 男人一樣脆弱~
BY 糕

引用:
原帖由 s9706 於 2009-4-26 22:55 發表
台灣女仔真有品味~^_^
可愛靚仔萬歲~!
靚仔萬歲~靚仔萬歲~靚仔萬歲~
給我一個如何~?!

你整句:「BY 糕」

好似講到自己d意見好pro咁 =u=

引用:
原帖由 s9706 於 2009-4-26 22:58 發表
你整句:「BY 糕」

好似講到自己d意見好pro咁 =u=
我仲有好多金句~

回應 糕R 第 14 篇文章

本文來自:☆夜玥論壇קhttp://ds-hk.net★ 轉帖請註明出處! 發貼者:青蜓
原來係咁.....

不過其實點解要喊...
同點解會喊我自己都唔知...

但係..自己就係一個成日喊的人..

引用:
原帖由 青蜓 於 2009-4-26 23:08 發表
原來係咁.....

不過其實點解要喊...
同點解會喊我自己都唔知...

但係..自己就係一個成日喊的人..
心情不好才會哭~~

回應 糕R 第 19 篇文章

本文來自:☆夜玥論壇קhttp://ds-hk.net★ 轉帖請註明出處! 發貼者:青蜓
但係...我有時..冇la la..訓底左...隻眼會自己流出淚水.~

發新話題