發新話題

[討論] ~~夜玥好男人選舉~~ come...come

好難選擇的!

如果係要選的話,一定會是無名先

我嘛?好男人不到邊

壞男人未到界

所以我只是一個路人甲-w-

引用:
原帖由 leungmon 於 30-4-2009 09:06 PM 發表
某鷹 也算好男人?
其實我也在猶豫,所以你沒看見我在後面打了四點嗎?
—— 早起的小攻有受吃~早起的小受被攻吃 ——

引用:
原帖由 s021084 於 2009-4-30 23:25 發表

其實我也在猶豫,所以你沒看見我在後面打了四點嗎?
可能佢淨係對女人好,對其他人5好

別看鷹仔外表壞壞
可是心地卻很好x]

引用:
原帖由 於 2009-5-1 00:00 發表
別看鷹仔外表壞壞
可是心地卻很好x]
=w=有d咁既事??戈個肯定唔係我黎既

我對monmon好好既......只不過佢......唉

臭鷹~在妖言惑眾,monmon幾時欺負你;對你唔好呀,破壞我形像!
歷史閒談區大家來閒談~敬各類文盲!ccccc/see等...什麼的,都是沒有意義回覆,還有千篇一律的謝謝分享,所有回這些白癡回覆的,各版主會全刪+扣分~maybe你們希望被禁止看文~違規者殺無赦!

引用:
原帖由 leungmon 於 1-5-2009 11:05 AM 發表
臭鷹~在妖言惑眾,monmon幾時欺負你;對你唔好呀,破壞我形像!
monmon,別理他啦,你理我就好了...
—— 早起的小攻有受吃~早起的小受被攻吃 ——

我唔多識夜玥的男人...所以.棄權了....
活得開心,不為什麼,只是為了自己

我也只是會無名啦*
無名好了*

發新話題