11 12
發新話題

[意見] 最積極新手比賽

最積極新手比賽

本文來自:☆夜玥論壇קhttp://ds-hk.net★ 轉帖請註明出處! 發貼者:琦漾 您是第3860個瀏覽者
目的:
1.新會員更投入本壇,熟悉本壇應有的秩序

2.分為(每個投票會員名額10個)
  新會員投票*(1)
  新會員投票*(2)
  新會員投票*(3)...

3.名額不限,但必須在註冊20天內(由今天開計算)(20天後就會截止報名)

規矩:
以發帖量,,在線時間,,同埋唔可以呃post
本壇既規矩都要守牙...

評判:
.所有會員

加分規則:
===================
為左增加人數,所以參加會員都可以加2威望
-------------------
第1名:威望  30

第2名:威望  25

第3名:威望  20

===================

=====報名表格======
名名:

申請日子:

報名原因:

自我介紹(不少於10字):
======完畢========

---------------
有咩疑問可以發問

名名:天草

申請日子:7月27日

報名原因:有人叫and than有野+

自我介紹(不少於10字):我係天草,請大家投我la

引用:
原帖由 天草 於 2006-7-28 06:47 PM 發表

kaka哥個人咪係
好welcome你參加

引用:
原帖由 天草 於 2006-7-28 06:47 PM 發表

歡迎你牙TVT,,好感動
加油啦!!

名名:∼*冰之音◆◇(冰冰)

申請日子:7月26日

報名原因:我想參加ar

hi  
我叫冰冰
一個剛剛13歲ge小女孩
我最鍾意ge名星係"twins"
最鍾意食"提子和朱古力"
最鍾意飲"coffee"
最鍾意ge顏色離不開"紫色和粉紅色"
我來至"【羽國】水晶天使~ "
最鍾意ge公仔or動物"cat"
======完畢========

引用:
原帖由 ∼*冰之音◆◇ 於 2006-7-29 04:53 PM 發表
名名:∼*冰之音◆◇(冰冰)

申請日子:7月26日

報名原因:我想參加ar

hi  
我叫冰冰
一個剛剛13歲ge小女孩
我最鍾意ge名星係"twins" ...
好多謝你參加

引用:
原帖由 *牙珊.. 於 2006-7-29 04:54 PM 發表

好多謝你參加
唔使thank you
因為我都好想參加

好少人參加咋WO...@@"

其他新仔快DD*來啦```=V="

我算唔算呀..XDD"

引用:
原帖由 ╭牙蚊* 於 2006-8-3 01:16 PM 發表
我算唔算呀..XDD"
如果你黎,,
其他人就唔洗玩啦=.=""

11 12
發新話題