發新話題

[活動] 為論壇每一區的前面加設圖圖(更新至4/8/2006 0915)

第7同第8個-V-"`XDDDD`

最後1個喇喂-W-"

忘了說請大家使用gif格式
及小於5kb
謝謝

引用:
原帖由 小苦 於 2006-8-4 03:38 AM 發表
無聊地整左幾個`
可以給一點特色嗎?

無名呀...@@"
我諗每一個板區刀用同一隻色冇咁花BOR...

引用:
原帖由 ╭牙蚊* 於 2006-8-4 09:58 AM 發表
無名呀...@@"
我諗每一個板區刀用同一隻色冇咁花BOR...
但希望每一區的圖都有特色..

對呀...
其實應該係每一個分區至岩...-33333-"
每一個分區用同一系列GEE*顏色...
唔係好睇DD*咩..@@"

引用:
原帖由 ╭牙蚊* 於 2006-8-4 10:04 AM 發表
對呀...
其實應該係每一個分區至岩...-33333-"
每一個分區用同一系列GEE*顏色...
唔係好睇DD*咩..@@"
但圖都應該都要有各自風格..
例如文章區..圖應該有點關於文章的原素(如書.)

其實因應每一個板既題目去做唔好咩=____________=

唔係好識整LOGO...-0-"

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

發新話題