發新話題

[自貼] 添仔第一次來po照~

噢-0- 我一直以為你係男仔黎架添-v-
估唔到係個美女耶@v@
十卜=]

論壇又多了一個美女會員…最近發覺…論壇的現任/卸任的高層…都是女仔…難道是壇主特別的挑選@@

回應 暗影魂 第 8 篇文章

本文來自:☆夜玥論壇קhttp://ds-hk.net★ 轉帖請註明出處! 發貼者:蕉蕉
真係𠺢咩``
你試下p0相牙``
嘻``睇下你會唔會加分``
其實有時係我地睇唔到d p0st``
所以冇加到``

引用:
原帖由 暗影魂 於 29/3/2008 12:53 AM 發表
[發帖際遇]: 暗影魂送饅頭獲得小費現金1Ds幣.

長頭髮的女孩就是特別容易加分的...............
為什麼這樣說!?@v@

引用:
原帖由 Bape 於 2008-3-28 10:43 PM 發表
我都以為你係男仔,不如唔好叫添仔
"添仔"這名字不是很可愛嗎??
我很喜歡的說~~

[發帖際遇]: 杏添英雄救美, 獲得現金8Ds幣.
引用:
原帖由 zeushiuka 於 2008-3-28 11:39 PM 發表
我一直都以為你是男仔
原來你是一位美女
抱歉沒有告訴妳... ...

@@"
美女... ...= ="
姐姐真會開玩笑...orz"

引用:
原帖由 暗影魂 於 2008-3-29 12:53 AM 發表
[發帖際遇]: 暗影魂送饅頭獲得小費現金1Ds幣.

長頭髮的女孩就是特別容易加分的...............
@@"...為什麼這樣說??
"加分"是指哪分面的加分???

[發帖際遇]: 杏添開車超速被罰款現金100Ds幣.
引用:
原帖由 nebula 於 2008-3-29 05:15 AM 發表
OMG~~~ u are beautiful...at least u didn't wear make up..like the girls here...(i mean in USA..) they are like doing their make up at class..the whole face is make up..
...不要這樣說...
我也是普普通通而已...

其實你們那邊也有很多自然美的女生呀~
相信閣下也是一個可愛的女生~

引用:
原帖由 nebula 於 2008-3-29 05:16 AM 發表

not really...i got short hair is easier to like take care of it..and it make me look more active
嗯嗯~我認同~
可是因為我不太適合短髮,所以才留長髮~@@"

引用:
原帖由 ~■戀■~ 於 2008-3-29 12:05 PM 發表
噢-0- 我一直以為你係男仔黎架添-v-
估唔到係個美女耶@v@
十卜=]
是呀...我是女的...orz"
可是不是美女...^^"
所以不要這樣說... ...

發新話題