發新話題

[自貼] 會考完的PO =] {終於換晒D啦相}

引用:
原帖由 雀雀 於 2008-5-27 10:38 PM 發表

冇人工我好有所謂牙,,平時出街佢地又吾會甘輕易俾錢我ge..
仲成日叫我去買野,,我唸過如果返公司做野都要收人工好似計得好清楚,,
計得甘清楚我又吾想,,所以都係佢地叫我返我先返甘lor,,
我仲揾緊ymca個d活 ...
我好你ddddd咁啦....
佢地係一日俾20,,,
仲要只限番學....
唉/
不過我就唔洗買野,,,

如果俾係我,,,
我寧願學日文...

引用:
原帖由 ├敏└ 於 2008-5-28 04:48 PM 發表

我好你ddddd咁啦....
佢地係一日俾20,,,
仲要只限番學....
唉/
不過我就唔洗買野,,,

如果俾係我,,,
我寧願學日文...
e,,甘我好d,,我都係1日20..不過係全年365日都有 =]
哈哈xp 我要拍拖要洗錢麻,所以點都好似吾夠用甘..
係日文同手語,,我中2手語多d =]

[發帖際遇]: ├敏└送饅頭獲得小費現金8Ds幣.
引用:
原帖由 雀雀 於 2008-5-28 08:08 PM 發表

e,,甘我好d,,我都係1日20..不過係全年365日都有 =]
哈哈xp 我要拍拖要洗錢麻,所以點都好似吾夠用甘..
係日文同手語,,我中2手語多d =]
o~~
拍拖ma,,,
我已經覺得好悶lu~~
所以我大多都用喺食野...
所以都ok救啦~~
因為我好大食~~

引用:
原帖由 ├敏└ 於 2008-5-29 05:45 PM 發表
[發帖際遇]: ├敏└送饅頭獲得小費現金8Ds幣.

o~~
拍拖ma,,,
我已經覺得好悶lu~~
所以我大多都用喺食野...
所以都ok救啦~~
因為我好大食~~
反而拍拖有時拍到好辛苦 =[
我大多數都係用食野喎,,不過可能2人份會覺得吾夠啦 =]

引用:
原帖由 雀雀 於 2008-5-31 06:50 PM 發表

反而拍拖有時拍到好辛苦 =[
我大多數都係用食野喎,,不過可能2人份會覺得吾夠啦 =]
拍拖不嬲都辛苦架啦~~
而且1~2個星期就會好悶....
食野ma,,,
真係幾多都唔夠啦~

引用:
原帖由 ├敏└ 於 2008-5-31 07:46 PM 發表

拍拖不嬲都辛苦架啦~~
而且1~2個星期就會好悶....
食野ma,,,
真係幾多都唔夠啦~
係嫁,,吾係話對住佢悶..
係2個人之間冇乜話題好傾,,
不過佢都算好,,吾會要我成日送野俾佢個d =]

[發帖際遇]: ├敏└見到壇主的真面目,壇主送出現金13Ds幣.
引用:
原帖由 雀雀 於 2008-6-1 03:22 PM 發表

係嫁,,吾係話對住佢悶..
係2個人之間冇乜話題好傾,,
不過佢都算好,,吾會要我成日送野俾佢個d =]
咁我又唔會話冇野傾ge,,,,
我其實因為怕悶...
所以就會諗好多野講,,,
但係佢就會話我煩,,,
而有一次,,,
係佢煩過我,,,
所以我就覺得拍拖係唔好ge一件事~

引用:
原帖由 ├敏└ 於 2008-6-1 07:19 PM 發表
[發帖際遇]: ├敏└見到壇主的真面目,壇主送出現金13Ds幣.

咁我又唔會話冇野傾ge,,,,
我其實因為怕悶...
所以就會諗好多野講,,,
但係佢就會話我煩,,,
而有一次,,,
係佢煩過我,,,
所以我就覺得拍拖係唔好g ...
哈哈XP 以前個個都吾會話冇野傾,,不過E+吾知點解,,點唸話題都唸吾到..
我都係怕悶,,但可能以前都係佢地講野我聽野甘啦..
哈哈XP 我都怕佢話我煩,,佢又怕我話佢煩,,所以成日都吾出聲..
但係大家都話好悶,,又吾肯唸野講..
吾拍拖我又會覺得好喎,,拍個陣又覺得好麻煩 =[
所以成日都覺得自己好煩 =[

引用:
原帖由 雀雀 於 2008-6-1 09:34 PM 發表

哈哈XP 以前個個都吾會話冇野傾,,不過E+吾知點解,,點唸話題都唸吾到..
我都係怕悶,,但可能以前都係佢地講野我聽野甘啦..
哈哈XP 我都怕佢話我煩,,佢又怕我話佢煩,,所以成日都吾出聲..
但係大家都話好悶,,又吾肯 ...
我都係成日都覺得好煩架...
但係如果我拍的話~
我寧願俾人話好過...
咁我起碼會收到呀ma,,,
好過都唔講ge,,,

[發帖際遇]: 雀雀在路邊做小販, 本日賺到現金93Ds幣.
引用:
原帖由 ├敏└ 於 2008-6-2 05:19 PM 發表

我都係成日都覺得好煩架...
但係如果我拍的話~
我寧願俾人話好過...
咁我起碼會收到呀ma,,,
好過都唔講ge,,,
我同妳唸法1樣,,寧願俾人話我煩都好過2個人鬥吾出聲..
甘的氣氛好怪,,好似個d就黎分手個d人甘..吾中2e種感覺
加上拍拖妳又要知佢唸咩個d先煩牙麻,,
鬧交個陣又要妳氹佢喎..成日都要怕佢會分手喎..好煩..

發新話題