22 123
發新話題

[自貼] 雀出黎為害人間 {自備嘔吐袋}

雀出黎為害人間 {自備嘔吐袋}

本文來自:☆夜玥論壇קhttp://ds-hk.net★ 轉帖請註明出處! 發貼者:雀雀 您是第2276個瀏覽者
[發帖際遇]: 雀雀收取租客本月房租現金19Ds幣.

考完試之後個人精神好多,,
但係超悶
如果睇完相之後大家有咩吾舒服的話,,甘就對吾住啦
我個樣成日俾人話我細個,,搞到冇人請..
個個都話吾請童工,,陰公 =[
加左1張我成個畢業禮影得最吾想影的相,,
牙媽竟然話有童真..救命 =[

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

[發帖際遇]: 芹..bb玩瑪利奧賽車得到第1名,獎勵現金2Ds幣.

唔錯呀~你都幾鍾意影相喎~
不要輕易說愛,許下的承諾就是欠下的債!

好耐冇見你POST相
一來就多多照片....真係好美美

引用:
原帖由 zeushiuka 於 2008-7-9 10:48 AM 發表
好耐冇見你POST相
一來就多多照片....真係好美美
因為吾想搞到人地係甘嘔牙麻,,
1d都吾美 =[ 我想個樣大個d..

引用:
原帖由 芹..bb 於 2008-7-8 11:50 PM 發表
[發帖際遇]: 芹..bb玩瑪利奧賽車得到第1名,獎勵現金2Ds幣.

唔錯呀~你都幾鍾意影相喎~
um,,,其實我無謂冇野做就會影相嫁啦,,
所以先好似有好多相甘之麻

禁錯制 =[

[發帖際遇]: 想參加論壇辯論大賽, 獲得現金12Ds幣.

你無比張身份證佢睇咩-W-
佢地點可以單靠外表而決定的!
絕對唔公平耶.\/.

[發帖際遇]: 雀雀獲得醫療補助現金50Ds幣.
引用:
原帖由 於 2008-7-9 09:46 PM 發表
[發帖際遇]: 想參加論壇辯論大賽, 獲得現金12Ds幣.

你無比張身份證佢睇咩-W-
佢地點可以單靠外表而決定的!
絕對唔公平耶.\/.
我冇牙,,因為個幾間都係媽咪d朋友,,
佢地知我夠歲數的,,但話吾想俾人覺得好似請童工甘..
而且佢地係媽咪d朋友,,知道做書店個d好易學壞,,
所以其實都吾係太想俾我做..無所謂啦 =] 哈哈xp

[發帖際遇]: ╭牙蚊*玩瑪利奧賽車包尾,被罰現金11Ds幣.

我諗你情況比我好-____-"
我e+中四,,
d唔識我ge人問我升左中未-口-||

[發帖際遇]: 幽靈獲得醫療補助現金50Ds幣.

牙蚊你既問題似乎勁過雀雀好多喎,
其實好多人恨都恨唔到想有你地既BB樣架!

22 123
發新話題