標題: [BL分享] 洪武三十二 (燕王X三保) !! [打印本頁]

作者: arya    時間: 2011-4-22 02:01     標題: 洪武三十二 (燕王X三保) !!

Hey!!! Here's TVB's programme 洪武三十二.

And there's a scene that makes me scream XD
A perfect match of servant and master!!!!! (燕王X得力謀臣)!!!!!!!
I am Speechless XDXD
作者: abc1017    時間: 2011-4-22 02:26

演燕王的人一定是渣攻...(真實的他)
老實說...
他們不是我的菜.
不喜歡黑黝黝的
作者: hnoltjlau    時間: 2011-4-22 03:14

說真的,,我沒有仔細看洪武三十二,但知道大概,,
看見三保這位武功高強的書生妝扮的人士就無力了,
被他小小地雷了一把,怎麼也覺得不對勁啊感覺,,
不過單就這張圖,,真的很有感覺(可能是他們都脫了衣服吧)(淫笑)
而且三保擺明就是小受,
那個燕王啊,好陰險很渣的模樣,
一下子我腦海就浮想連篇了,,真是對不起他們真人啊,,
作者: wondermandy    時間: 2011-4-22 09:25

我聽到三保說王X,的我臨走前想再侍奉多王X你一次!)
我當時已經完全O了咀,你想點侍奉??<----原來是刷身.
但聽說三保真人是個GAY MAN來的= =
作者: mandy065414    時間: 2011-4-22 09:33

我琴日一睇就已經諗到
三保係小受啊
作者: snow1025    時間: 2011-4-22 09:50

我冇睇過但都知小小
上面張圖個三保真係令人
想將佢推倒  
作者: Virluna    時間: 2011-4-22 10:48

我從一開始見到三保,就覺得佢係受中之受!
不過啊,我不喜歡燕王啊…因為他不夠帥…

啊,有人知道洪武三十二還有帥的小攻可以和三保配嗎?
作者: yuenling    時間: 2011-4-22 11:34

我覺得有不同的感覺 滿新鮮的
一看就知道燕王是腹黑攻
作者: 愛玥    時間: 2011-4-22 11:49

其實三保是太監吧-口-?
果然好像受喔!!
我朋友說他以後會成為鄭和~
作者: 點名簿    時間: 2011-4-24 00:16

三保明顯是個白臉小受呢
燕王嘛...攻的感覺稍微差一點...
但穿古裝卻顯得蠻壯,
完全符合"王爺"的身份呀)))))))
話說洪武32上星期有唔少王爺露點戲呀))))))))))

(太羞了,先掩臉逃)

作者: 豆腐女    時間: 2011-4-26 11:37

三保好白呀..真想拉佢到一邊XXOO左佢  (喂!
我都冇咩點睇洪武三十二...
得行睇下先A_A
作者: killua771212    時間: 2011-4-26 14:53

曾經為左睇佢兩個沖涼既畫面而睇過幾集  不過可惜既係個幾集都冇呀><
之後我都冇點睇啦~~    不過其實劇情都算唔錯如果唔玩電腦都會睇下~~
其實敖笑風應該都係一個唔錯既攻  睇住佢同三保係度鬥智鬥力都有D FEEL下嫁~
作者: yukichiba    時間: 2011-4-26 20:36

一直都好中意陳健鋒(三保),尋日睇到佢地講野,
講到眼濕濕ge時候已經完全諗Y左,到三保話再侍奉多次ge時候,就完全
作者: ssllcc3    時間: 2011-4-26 21:59

三保--總受
燕王--總攻
作者: takuyapp58    時間: 2011-4-27 14:28

天啊,,
看這集的時候全家出外吃飯中,,
眼睛都不知道要向那飄,
一直死盯著不太好吧,
超努力地壓抑笑容...>///<
作者: kme    時間: 2011-5-16 21:26

我爸媽在本人(腐到不行的腐女)面前話佢哋玩BL~本人只好裝不知囉A_A~
事後還是偷笑了xd
作者: hermia2047    時間: 2011-5-16 22:15

啊啊!!!!同志同志,,,竟然有人跟我想的一樣啊!!!!!(給我冷靜)
我是看到片頭曲的畫面才看這電視劇的~
當王爺要趕走三保,人家真的想要掉淚啦~
話說雖然劇情常說王爺別的女人上床,
我會心想:啍,你們只是王爺上位的踏腳石而已XD

歡迎光臨 ☆夜玥論壇ק (http://ds-hk.net/) Powered by Discuz! 6.0.0