標題: [閒聊] 到我黑仔/33\ [打印本頁]

作者: 想    時間: 2008-2-25 20:27     標題: 到我黑仔/33\

雖然無蕉蕉咁黑,,頭頭碰著黑
/___________\"但都算我有生以黎最黑既一日!
今日DAY1! lunch前果堂係PE
PR堂足足跑左9分鐘! 跑左20個圈!
果時腳又累,,肚又餓!
等下等下,,終於放lunch
點知>_________< 打開銀包一睇!
OH NO! 一張10蚊紙都無耶-v-"
得番果$2.5! 正當我唔知點算之際
我個FD走過黎同我講,,我之前爭你5蚊嘛!
謝天謝地哇>\/<" 好彩有我個FD到我先唔洗捱餓
但係果$7.5,,只係夠我食碗糖水= ="
到而家,,我只係食左碗糖水!
我個肚仲打緊鼓,,嗚哇哇哇!tyjp16

睇黎蕉蕉D衰運過左比我嚕.gif" smilieid="142" border="0" alt="" />
作者: 淇`    時間: 2008-2-25 21:23

那次跑九分鍾我痛了一星期耶..
看來是老了...
作者: 想    時間: 2008-2-25 21:52

-_________-我跑完成對腳真係無曬知覺耶!

PS! 原來今日唔係我無帶錢/33\
我媽咪同我講的!
懷疑學校有人偷錢>/\<"
作者: 小凝兒    時間: 2008-2-25 22:32

[發帖際遇]: 小凝兒玩瑪利奧賽車包尾,被罰現金17Ds幣.

哇!!邊件戀樣咁手腳咁唔干正...d人借左我行我素$唔會還ga=.="因為我記性差
作者: 無名    時間: 2008-2-26 01:21

有人偷偷地..就要認真處理了
作者: 暗影魂    時間: 2008-2-26 16:43

太不小心了吧
難道是體育堂錢包沒跟身?
作者: freeapple    時間: 2008-2-26 17:49

[發帖際遇]: freeapple玩小豬樂園, 獲得現金23Ds幣.

自從我中四跑完9mins 第2日都會病.
已經為遲左2年!!=.='

你PE堂會帶銀包架?
我只會帶散紙!!!!

下次小心D!
作者: 想    時間: 2008-2-26 19:12

我係PE堂之前發現的-v-"
..銀包連最後既20蚊都無埋>/\<"
果個人真係太可惡啦.\/.
比我知道係邊個,,不得好死耶tyjp14

歡迎光臨 ☆夜玥論壇ק (http://ds-hk.net/) Powered by Discuz! 6.0.0