標題: [原創] 電結他最高!! (歡呼) [打印本頁]

作者: Kula    時間: 2008-3-26 17:06     標題: 電結他最高!! (歡呼)

[發帖際遇]: Kula玩論壇遊戲嬴了壇主,壇主送出現金6Ds幣.

弟弟前天買了電結他呀!!>▽<(是深紫色的唷!!SO COOL!!
但是用者竟然是我XDDDDDD (其實我用來打發時間!XD

好好玩的說!XDDDDDD  (情緒高漲+信心爆多?
可是雙手的手指好痛呀....QAQQQQQQ (淚

-CW係時間要寫好FORM啦!
-名都未諗好呀!!!! 楓嵐呀!!
-我真係唔想用「萌唔起,腐唔曬」呀Q口Q!!!!!!!

如果大家諗到好的名子給我組的話,可回覆一下的啊=]   (被毆)

作者: ~■戀■~    時間: 2008-3-26 21:06

嘿嘿;
好令哇>~<
'  畫到佢好索呀 0v0 十卜=]
作者: 轉生。楓    時間: 2008-3-26 22:29

[發帖際遇]: 轉生。楓在大街上撿到現金100Ds幣, 飛快的跑回家躲著.

030"'""嗚呀.名我唔知呀.=- =
但真係.唔想要..=.=""""萌唔起.腐唔曬.
我覺得好似會被人圍剿死.= ='
作者: Kula    時間: 2008-3-27 09:31

RE:戀
係嗎XDDDDD
真係好索咩?XDDDD  (可能仲有D你未過的索圖XDDD(!!!!!!!!!?????

RE:楓嵐
Q口QQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQ  (爆哭

-----------------------分隔線-----------------------
大家快救救我們組呀!!!!!!Q口QQQQ  (???
作者: 轉生。楓    時間: 2008-3-28 01:47

;口;哭爆地板.
點算呀.XDDDD

組名.我腦殘.[被打]
作者: Kula    時間: 2008-3-28 14:07

不如叫「闍.DARK」啦~XDDDD
我地太邪惡了XDDDD
作者: 。牙欣    時間: 2008-3-28 15:37

很 美 咧~
SUP 啊~
( 之 前 都 沒 回 POST - 0 - )
作者: 轉生。楓    時間: 2008-3-29 00:13

引用:
原帖由 Kula 於 2008-3-28 02:07 PM 發表
不如叫「闍.DARK」啦~XDDDD
我地太邪惡了XDDDD
= =""我唔知點解突然諗起.super star xddddd

super .dark.[楓:嘩.好嘔心的名呀.xdddd]
super man[全埸o嘴了.=3=]
作者: Kula    時間: 2008-3-29 16:35

[發帖際遇]: Kula在大街上撿到現金100Ds幣, 飛快的跑回家躲著.

正經一點吧....
現在已經是3月尾了.....
作者: kuromi    時間: 2008-3-31 19:40

個個好令哇>~<我要努力努力努力努力.....................
作者: 琦漾    時間: 2008-3-31 20:32

NANA!?`xXD"
哇..美`=3=
Kula姐用什麼上色的??`@______@"
作者: Kula    時間: 2008-3-31 23:47

不是NANA呀!!!我沒矢澤的那麼神呀!!  (雖然之前有好多人都誤會了XD"

這圖在PRINTCHAT畫的~
平時就用PHOTOSHOP畫&上色
作者: 小壞儿    時間: 2009-7-17 23:31

不錯不錯...............]'
作者: 小壞儿    時間: 2009-7-17 23:32

不錯不錯...............]'
作者: 哇哇小鬼    時間: 2009-7-18 11:32

上色前後差好多喔...
上色後的光暗做得很好 !
支持~
加油喔~^^
作者: ad606    時間: 2009-7-20 11:15

讚~~~~~暴專業滴....
作者: cheechee    時間: 2009-7-20 15:58

專注的表情很迷人,手部動作很好看呢!
作者: candy.cat    時間: 2009-7-20 20:03

哇~~畫得超捧的~~
上色的那張好有feel >.<
作者: yukayan    時間: 2009-7-26 21:30

哇~佢個樣好憂鬱呀!!
部結他也很帥(不過黑色更cool)
作者: celery    時間: 2009-7-27 13:46

畫得好靚ya!!!
作者: skel    時間: 2009-7-27 18:18

哇~~~彩色的那張很正!
作者: BW48    時間: 2009-8-4 23:29

畫得好靚啊!!好有feel
個結他好靚
如果有埋背景會好D
加油!!謝謝分享
作者: 喵喵雪人    時間: 2009-8-13 13:45

很美啊~~明顯是個有實力的大大呵~~==+
作者: sy9794    時間: 2009-12-21 20:27

這個人有好酷的感覺喔
好像我的一個同學喔
她的樂隊好像叫"黯淡_樂韻(?)"   (忘了..不過應該差不多...

歡迎光臨 ☆夜玥論壇ק (http://ds-hk.net/) Powered by Discuz! 6.0.0