發新話題

[閒聊] 千年不退 糕R吹水帖

你要注意,我是s,不是s+m,請不要s我。
—— 早起的小攻有受吃~早起的小受被攻吃 ——

回應 s9706 第 211 篇文章

本文來自:☆夜玥論壇קhttp://ds-hk.net★ 轉帖請註明出處! 發貼者:s021084
可是我害怕我也會被你玩/s死...

雖然是這樣說啦,可是,你們認為是誰BT呢?

引用:
原帖由 暗影魂 於 24-4-2009 11:19 AM 發表
如果你有妹妹
她會不會叫qee?

qerre-r =qere
qere-r =qee

@.@
可能將個q反轉加棟起變bee...

引用:
原帖由 糕R 於 24-4-2009 03:27 PM 發表

姐係尋晚同我傾果個 好NICE果個QERE係你細細
你仲有2個契妹 但係無玩FORUM
IS IT?
你而家先明?果然有點遲鈍~~

引用:
原帖由 糕R 於 24-4-2009 05:54 PM 發表

度下劇情先~
我都有寫文,係BL同人,有興趣大家交流吓?

引用:
原帖由 s9706 於 9-4-2009 02:28 PM 發表
我記得你話升左做高級會員
就會貼自拍吧?@"@

hehe

咁我梗係要助你一,呀唔係,係三臂之力啦!
現在才想起這回事!馬上,馬上貼自拍!!!

引用:
原帖由 糕R 於 24-4-2009 08:31 PM 發表

你想我係林峰 定係吳尊先
...我想你是糕R...

引用:
原帖由 糕R 於 24-4-2009 08:34 PM 發表

糕R鉑經比人出賣過 好驚 唔敢亂貼~
一係咁啦,等我一但有朝一日做咗分區版主嘅時候,我地一齊貼啦!我應承得你,絕對唔會反口嘅~~

引用:
原帖由 小蟬一隻 於 24-4-2009 08:56 PM 發表

你要+油呀

分區版主漫長的路呀
所以佢咪著數咗囉!

發新話題