發新話題

[閒聊] 千年不退 糕R吹水帖

引用:
原帖由 糕R 於 24-4-2009 08:56 PM 發表

你做左分類版主 我私下比你睇 合唔合理先?!
唔準爆我出黎 因為真係好樣衰~
好啦好啦,殺你!
—— 早起的小攻有受吃~早起的小受被攻吃 ——

我還好啦,平均分大約是72左右~~

引用:
原帖由 糕R 於 25-4-2009 01:18 PM 發表

真係你報大學唔可以誇系
咁咪好囉,可以揀到自已鐘意嘅系~~

引用:
原帖由 羽翼~ 於 25-4-2009 11:15 PM 發表
思覺失調幾好呀 XDD
我最驚癲癲吓走咗去跳樓

想不到糕哥哥你咁腹黑~~~

引用:
原帖由 qere 於 2-5-2009 08:43 PM 發表
話說N貼之前糕糕說想要我和我姊,我說魚與熊掌不可兼得,S大就說只要糕糕願意給錢,他就可以捉我們給糕糕,而我姊就說給錢他就放過我們
大S是不可理喻的,他的想法是我們這些凡人無法參透的啦~~~

引用:
原帖由 qere 於 2-5-2009 08:52 PM 發表
他何時升天了?還是成仙?
只是他的想法實在太"玄妙"了,所以我奉他為升天了~~~

引用:
原帖由 qere 於 2-5-2009 09:15 PM 發表
每個人都說他來自火星……
火星到地球的距離都不足以抵抗他對地球的禍害,
看來他需要遠離銀河系才能使我們的人身安全受到保障...

引用:
原帖由 qere 於 10-5-2009 09:44 PM 發表
糕糕,我搵到一篇以BLT為名的BL文,或者你會鍾意
http://www.lcread.com/bookPage/15501/index.html
呢篇係番外http://www.lcread.com/bookPage/41831/index.html
糕糕哥嘅興趣真特別......

引用:
原帖由 糕R 於 23-5-2009 10:21 PM 發表

學 Oreo ... 一檸 一舔 一浸~
...糕糕哥...........
你講野真係特別...

發新話題