11 12
發新話題

[自貼] 好耐無見喇; 大家最近好嗎!?

好耐無見喇; 大家最近好嗎!?

本文來自:☆夜玥論壇קhttp://ds-hk.net★ 轉帖請註明出處! 發貼者:小苦 您是第2267個瀏覽者
[發帖際遇]: 小苦贏了街頭賽車比賽冠軍,獲獎金現金150Ds幣.

POST 3張舊相=]
大家應該未見過*V*!!
最近剪短左頭髮小小..
等長番先POST^V^!!

引用:
原帖由 文b豬 於 2008-7-30 10:43 PM 發表
電返直- -..

頭2張 曲髮- -..

白痴郭x欣-.-

xdd
等多DD人回左先開估._.
吾好再叫我全名-.....-
吾好+白痴2個字-3333-!!!
白痴梁X文!! =.=

無人回`無人回; -v- xdd

[發帖際遇]: 小苦因為發出問題難倒壇主,獲獎金現金50Ds幣.
引用:
原帖由 幽靈 於 2008-8-3 12:17 AM 發表
[發帖際遇]: 幽靈買了一輛小破車, 花了現金50Ds幣

係咪隻眼豬唔同左呀,我有無睇錯呢^^
吾岩xd 你話我我隻眼珠吾同左..
咁系咪暗示我去整容先-vvv-?!*

引用:
原帖由 s9706 於 2008-8-9 07:13 PM 發表
咦,係wo

頭髮不一樣了呢

((小眼睛所以看不到T_T))
估中小小xd 就系頭髮上有吾同xd
不過; 遲dd先開估.. 呵呵`
等多dd人回post先.﹏.

引用:
原帖由 小月 於 2008-8-29 01:00 PM 發表
小苦,好耐冇見呢=v=

我grad din 好似都係著西裝....不過著波鞋 =]
你是女生嗎? 女生為什麼不穿晚裝裙!?

引用:
原帖由 小月 於 2008-8-30 09:59 AM 發表
看來很9沒上來 =]

小苦都忘了我是男生唷 =v=""

我以前的po屎的相仔 =3=

http://ds-hk.net/thread-24264-1-1.html
Oh-0- 小月;對不起..
你是你是男生;我就醒起喇-v-
你是很像啤梨的那個男生吧xd

好了; 小苦要開估了-v-
就是我染了頭髮-w-
不太顯眼嗎!?
可是我染的是啡紅色唷-w-!!

更新了*V* 回POST吧' 大家^^

無人回-0-
難道熟人都走光了-0-?

11 12
發新話題