發新話題

[閒聊] 千年不退 糕R吹水帖

千年不退 糕R吹水帖

本文來自:☆夜玥論壇קhttp://ds-hk.net★ 轉帖請註明出處! 發貼者:糕R 您是第72168個瀏覽者
雖然只係註冊左幾日 但之前斷斷續續都有上黎
入得黎 梗係要同地頭蛇請個安 多多關照啦

另外就係度做個小串連
希望呢張無無聊聊既帖可以以 100回覆 1000回覆...做目標
碌大佢

引用:
原帖由 zeushiuka 於 2009-4-8 11:25 PM 發表
第一個支持你..頂POST
謝謝你 先送你  哈哈xDDD
Hello

TO: ZEU總版大
依家咁既天氣 最好係玩夜玥寵物 舒服

TO:夕夕
你係比你追殺,我唔想...

引用:
原帖由 暗影魂 於 2009-4-9 14:46 發表

只要有小鷹這強力磁石入來
糕你這貼就有人流保證了
沒一百也一定有五十XD
你肯定係強大磁力,而唔係強大怨念...哈哈

多謝大家支持~ 推上黎先

PS:唔好追殺我 我好傻 好天真

引用:
原帖由 暗影魂 於 2009-4-9 15:27 發表
你不知怎解令我想起"好爽好開心"........
唔通你既興趣係草"閃卡"?

引用:
原帖由 leungmon 於 2009-4-9 15:42 發表
希望呢張帖可以有100回覆,好簡單~
把火力集中在小鷹身上便可以了!
呢個建議唔錯喎又...

TO夕夕

你想完結既事 往往都唔會咁快完

引用:
原帖由 s9706 於 2009-4-9 15:49 發表
好天真好傻......?

((謎:我中意呀!>V
原來你鍾意阿嬌@V@" 人妻吸引人真大.."

(PS: 人妻=人用過既女人 唔係結左婚既女人 哈哈XDD)

引用:
原帖由 s9706 於 2009-4-9 15:57 發表
=u= 無啦啦又要提到阿嬌

其實佢都幾好呀
好傻好天真係阿嬌金句麻.."

佢唔錯啦 除左傻左D 蠢左D 淫左D 同埋唔係處女 其他都唔錯

引用:
原帖由 夕夕小鷹 於 2009-4-9 16:01 發表
阿SA係最好既>/////
暫時係

引用:
原帖由 s9706 於 2009-4-9 16:02 發表
=u=我決定要轉話題!

不如你做一個special d ga 自我介紹吧?
FOR EXAMPLE..?

發新話題