發新話題

[閒聊] 千年不退 糕R吹水帖

引用:
原帖由 qerre 於 2009-4-11 00:25 發表
唔明唔緊要,我會示範比你睇……
我諗我都係唔好睇 我驚眼挑針

引用:
原帖由 s9706 於 2009-4-11 00:27 發表
那……夠你看到什麼?@@

有人著t back有人著紅底嗎?@@?
乜種類都有啦
凸既程度都有唔同

引用:
原帖由 s9706 於 2009-4-11 00:28 發表
話說腐女真的難找BF嗎........?
唔覺啵=_=+
除非個樣好靚 追黎襯衫外 基本上有夠難的

引用:
原帖由 s9706 於 2009-4-11 00:30 發表
>_
基本上呢張帖內容連電影評級去到IIA 連IIB都去唔到
至於好似內褲等問題 係台灣電視節目入面 屬於普遍級
至於BL題材 連香港電台都有相關節目 晚上8點鍾播
好明題無需18+ 因為真係唔係18+

引用:
原帖由 s9706 於 2009-4-11 00:32 發表
好想改左佢:搵唔搵到男朋友-3-都係睇返個女仔靚唔靚既姐
思想係好難改 除非有日你討厭BL 否則好難改
想改自己唔係BL都9年 徒勞無功

引用:
原帖由 s9706 於 2009-4-11 00:35 發表
那就.....對不起.....

只是因為你315帖,令本人(和小學生)有點誤會 -_-*
凸既程度MAYBE係CUTING既問題
依家D衫褲CUTING真係好MEET到CUSTOMER既NEED

引用:
原帖由 s9706 於 2009-4-11 00:35 發表
這是性向問題...
正如你都唔可以叫一個直ga彎啦
有見過實例- - 直真係變到彎
前題係人地真係有LOVE

引用:
原帖由 s9706 於 2009-4-11 00:38 發表
這是我的夢想呀

((不過當然我還是會尊重別人的性向的))
0口0加油 可能有一日真係得

引用:
原帖由 s9706 於 2009-4-11 00:42 發表
唉,如果現實也這麼美好就太好了!!>__
『現實係殘忍』X1000000000000000000000000000000

引用:
原帖由 夕夕小鷹 於 2009-4-11 00:47 發表

對喔

我係夜玥比人既印象係一個好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好既人=w=

但係現實就係一個/w\
ARE U SURE?!

發新話題