發新話題

[閒聊] 千年不退 糕R吹水帖

引用:
原帖由 qerre 於 2009-4-13 15:24 發表
估唔到康復的情況竟然會咁快,來人,捉佢去研究……
食左神奇大力丸 起死回生 鐵針都變鐵柱

引用:
原帖由 qerre 於 2009-4-13 15:32 發表
係會有副作用……
對內傷唔好……
開左小龍女借左玉蜂漿 內傷no problem
最多去訓下寒玉床

引用:
原帖由 qerre 於 2009-4-13 15:37 發表
應該冇問題……不過後果自負……
唔通小龍女會強暴我

引用:
原帖由 qerre 於 2009-4-13 15:43 發表
佢都有楊過啦……你係電燈膽嘛……
楊過先至危險~

引用:
原帖由 qerre 於 2009-4-13 15:55 發表
佢呢……唔成問題……
至少有小龍女係度,你仲可以生存落去……不過都唔好同楊過單獨一齊……
過兒絕對會保護我先 我好有信心

引用:
原帖由 qerre 於 2009-4-13 16:00 發表
難道你想跟楊過一齊?楊過一定係攻,你唔可以由偽受變做真受的……
偽受?真受? 有冇詞解 唔明

引用:
原帖由 qerre 於 2009-4-13 16:06 發表
偽受係咁解--明明係攻但係比人的感覺卻係受,而真受就真係受
雖然明白 但我我又唔係攻,又唔係受,何來有分真偽受呢

引用:
原帖由 qerre 於 2009-4-13 16:21 發表
這很難說嘛……
說不定有一天你會係……
說不定明天就死掉....

引用:
原帖由 小蟬一隻 於 2009-4-13 16:27 發表
不會的

我想你還未真正看見過有bl在你面前kissing or H
你不會死掉的
的確我真係好想見真人H
但就唔係幾想參與啦 老實講

引用:
原帖由 qerre 於 2009-4-13 16:27 發表
也許吧……不過你也太灰……
要死而無憾……
NO BODY PROMISE TOMMORROW

發新話題