發新話題

[閒聊] 千年不退 糕R吹水帖

引用:
原帖由 qerre 於 2009-4-19 00:02 發表
你有冇收音機?冇就要問人借
當年考英文聆聽有買到 但係唔知仲用唔用得~

引用:
原帖由 qerre 於 2009-4-19 00:08 發表
快D再試下……依家都幾難買番收音機……
嗯啊 要問媽咪收埋係邊 因為我平日如果聽
係用MP3收音機 會考唔比用的 所以當年考完 馬上比左媽咪
無再拎番 依家媽咪不在家

引用:
原帖由 qerre 於 2009-4-19 00:23 發表
試之餘都要睇下有冇電……換咗新電先去考……
愈講愈係覺得考試好煩 -口=

引用:
原帖由 暗影魂 於 2009-4-19 00:27 發表
你報考哪裡?
近不近屋企?
要就時間去考場.........

另外
事先要收風睇下自己考場是否接收黑點
已知南屯官是重災區............
兩日唔同地點
第1日係屋企格離 行5分鍾
第2日係我IVE格離 行5分鍾
=口=
幾好彩

引用:
原帖由 qerre 於 2009-4-19 00:48 發表
唔同場?好少會這樣……
我意思係ORAL同筆試

引用:
原帖由 qerre 於 2009-4-19 00:57 發表
哦……原來是這樣子……不過你還在溫習?
今朝考既試 很said 背既都唔出 下年要重修
依家邊有心情溫習-口=

引用:
原帖由 qerre 於 2009-4-19 01:04 發表
打陣機放鬆下就好了……瞓醒就冇事……
一般心情差我就唔會打機
我會選擇發牛豆

引用:
原帖由 qerre 於 2009-4-19 01:15 發表
只要能放鬆攸甚麼都可以……不要強迫自己……弄巧反拙就不好了……
有時都想輕輕鬆鬆過日子 可惜現實唔可以

引用:
原帖由 qerre 於 2009-4-19 01:32 發表
每日抽一個鐘去休息放鬆下……或者一個鐘抽兩三分鐘都得……
我係精神有少少過度緊張

引用:
原帖由 qerre 於 2009-4-19 01:42 發表
這個比較難處理……不過都沒問題……
只要弄清自己的目標就好了……
沒有目標 沒有理想 沒有抱負
是我人生價值觀出了問題
但精神上 卻沒有氣力解決

發新話題