發新話題

[閒聊] 千年不退 糕R吹水帖

引用:
原帖由 qere 於 2009-4-23 22:52 發表
我未食過……邊間好食D……我買……
我無咩指定邊間
我邊間都鍾意食

引用:
原帖由 qerre 於 2009-4-24 13:16 發表
別開玩笑……佢註冊咗先同我講……仲要係報到區話係我細佬……佢都亂咁嚟……不過都算啦……唔通要DEL佢個ACC咩……
細妹嘛……都認咗兩個,不過佢地都唔玩論壇……所以就冇qee同bee……
關係真係好覆雜~

引用:
原帖由 qerre 於 2009-4-24 15:25 發表
都唔係呀……我有一個細佬同認咗兩個細妹……
只係我細佬係論壇有ACC……其他兩個無ACC……
所以係論壇係冇qee同bee……就算有一定唔係我細妹……
姐係尋晚同我傾果個 好NICE果個QERE係你細細
你仲有2個契妹 但係無玩FORUM
IS IT?

引用:
原帖由 s021084 於 2009-4-24 15:38 發表

你而家先明?果然有點遲鈍~~
對對對 -口= 我遲純

引用:
原帖由 qerre 於 2009-4-24 16:08 發表
就係咁……不過佢nice?
真係幾NICE..陪我傾左OK耐

引用:
原帖由 qerre 於 2009-4-24 16:16 發表
不過我未聽過有人會讚佢nice,你係第一個……
希望唔係最後一個啦

引用:
原帖由 qerre 於 2009-4-24 16:26 發表
我諗都暫時得你一個……
可能有你唔知姐
佢同我都幾似
鍾意搞笑

引用:
原帖由 qerre 於 2009-4-24 16:33 發表
唔係啩……邊方面?
就係其實我好驚太認真既人
我鍾意輕鬆氣氛 搞搞笑 你細細就好好笑

引用:
原帖由 qerre 於 2009-4-24 16:51 發表
難怪你會鍾意我細佬……
因為我地都係兒嘻的人~

引用:
原帖由 qerre 於 2009-4-24 16:55 發表
咁我比我細佬同你玩……
我睇緊電視喎

發新話題