發新話題

[閒聊] 千年不退 糕R吹水帖

引用:
原帖由 leungmon 於 2009-4-9 16:36 發表

我認識一個好像小受的日系男生,比他帥~~
我覺得片中男角好可愛 比佢靚仔既都有見過 我地同班
但係無咩吸引力 因為無咩特色/氣質

引用:
原帖由 暗影魂 於 2009-4-9 16:45 發表
s好變態.............=.=
有幾變態 ...

引用:
原帖由 暗影魂 於 2009-4-9 16:46 發表
你問我?
我沒暗戀過女生
男生嘛......也沒
暗戀左自己唔知道會唔會呢.."

引用:
原帖由 暗影魂 於 2009-4-9 16:49 發表
哼哼............反正不是你就對了
我又唔係真係識得你 點會係我呢
而且我發現自己真係唔太容易令人鍾意
就算朋友我都好少
或者自我保護意識太強吧

引用:
原帖由 暗影魂 於 2009-4-9 16:47 發表
我早前才公告過耶........
我是高考生這不算估吧.......=.=
我發誓我亂估 我冇睇到 而且我都係註冊左幾日 新加入..

引用:
原帖由 leungmon 於 2009-4-9 16:57 發表
差30多個回覆滿100了,
加油~
多謝支持

引用:
原帖由 暗影魂 於 2009-4-9 16:56 發表
反正這是很明顯的事嘛
我一直都說我現在在溫書耶.......
唔係己經考完啦咩-口-

引用:
原帖由 s9706 於 2009-4-9 17:17 發表
我就是太不變態,才不小心說出了這種話........!
到底你說了些什麼 根本沒有啊 難道不在這張帖?

引用:
原帖由 s9706 於 2009-4-9 17:19 發表
所以咪話你醒囉 =v=
查實你唔覺禁"引用"回應仲好咩...

你無啦啦彈一句出黎,我都唔記得講過咩..

如果引用既話可以比人知道你講左咩
之後有所回應

不過可能我"引用"係一個壞習慣都唔定

引用:
原帖由 暗影魂 於 2009-4-9 17:35 發表
最近論壇變慢了
次次引用的話
會load很久的
回一次load一次已經慢
回之前還要load一次才進入回覆版面的話
我要變化石了
也忘了自己想說甚麼