發新話題

[閒聊] 千年不退 糕R吹水帖

引用:
原帖由 s9706 於 2009-5-10 15:38 發表
((縱身一個閃過))
想抓我?沒那麼容易
((求救求救,有英雄救我嗎? ))
兵是我 賊是我 有跑的那麼容易麼?!

赤兔GOGOGO

引用:
原帖由 淇` 於 2009-5-10 15:45 發表
怎樣? 現在就叫你主人來救你吧
對啊 大s應該叫他的主人救他的

引用:
原帖由 淇` 於 2009-5-10 15:50 發表
s你看你看!
現在連你的好朋友糕都支持我們這方了
因為他為了某光明的敵人 丟我到垃圾化糞池裡

引用:
原帖由 s9706 於 2009-5-10 15:52 發表
我、我何時有!
你都比較疼某光明的敵人

都不疼疼我們

引用:
原帖由 happyheart 於 2009-5-10 16:06 發表
其實大S需要英雄救嗎?
為何這麼說._."

引用:
原帖由 s9706 於 2009-5-10 16:13 發表
當然了!

要不是我怎會叫蟬仔 跟我去別處玩?
忘不了 忘不了 忘不了你的....(哼歌)

說說回來
這個帖的最高能力可以去到那兒呢

可以破6400嗎 哈哈xDD
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 s9706 於 2009-5-10 16:17 發表
要突破6000....
畢竟太難了吧
太難嗎?! 不會啊 我最初以為破千己經很難的說

引用:
原帖由 qere 於 2009-5-10 16:23 發表
只不過係防禦性的結界,唔會阻住你俾人英雄救美
如果你唔想要,我可以叫我姐幫你移除
你地依家玩緊咩遊戲?! 結界?! 我是良守~

引用:
原帖由 qere 於 2009-5-10 16:39 發表
唔係我地,係預防,畢竟我沒有我姐的力量,我係保護唔到S大,所以只能靠我姐的結界保護佢,如果唔係咁,我驚S大會係我姐返嚟之前俾人……
果個人會唔會係我呢._."(迷)

引用:
原帖由 qere 於 2009-5-10 16:47 發表
你繼續吧……我唔會阻你……不過你要對S大做甚麼?
我只想他陪我坐坐~ 是他自己神經質~ 哈哈

發新話題