發新話題

[閒聊] 千年不退 糕R吹水帖

引用:
原帖由 饅頭仔 於 2009-5-15 15:15 發表
我的意思是這不是ive的特色
是大專的特色, ive是大專, 當然多project
其實唔多... 只係我懶做 日拖日 月拖月

引用:
原帖由 饅頭仔 於 2009-5-15 15:27 發表
你讀邊科?
有咁清閒???
讀屎片._." 我平均考2科 就有1科要補未考 ~ 勁呢

放自己一日假 回來一日 大家有沒有掛念我

引用:
原帖由 leungmon 於 2009-5-19 20:03 發表
糕糕哥~monmon很想你!
MON妹  今日大考 成績 "大好"~~(學師妹口吻)
好耐未試過見到咁多識答既問題~

引用:
原帖由 凌狼 於 2009-5-19 20:04 發表
糕大躲懶回來囉?
你不在的日子......這裡也很熱鬧(旁人:為什麼要賣關子!? )
1) 我不是糕大 我是糕叔叔
2) 沒有我在的日子 這裡不會更熱鬧 或者 不熱鬧 我只是過客
3) 旁人xDD(拍頭)

引用:
原帖由 leungmon 於 2009-5-19 20:13 發表

叻仔~糕糕哥加油!
今次希望順利畢業啦~
我唔想對住班同學._."

引用:
原帖由 s9706 於 2009-5-19 21:32 發表
其實一看就知道是女的吧^_^
如果溫柔一點 性徵會比較明顯~

引用:
原帖由 s9706 於 2009-5-19 21:36 發表
糕糕如果你再溫柔一點 ...

那麼很多可愛的男生都會過來的喔^_^
我的溫柔大概沒有人懂得欣賞吧xDDD

引用:
原帖由 leungmon 於 2009-5-19 22:47 發表
究竟第二個黑手係邊個?
我未投 唔係我._."

引用:
原帖由 s9706 於 2009-5-19 22:56 發表
可能真的是糕糕投的XD
我冇去投到... 因為我唔識投...

發新話題