發新話題

[閒聊] 千年不退 糕R吹水帖

引用:
原帖由 饅頭仔 於 2009-6-11 14:38 發表
放心...
饅頭一點都不可愛..
可憐到沒有愛就有
叔叔會好好照顧你._." 但係你唔準背叛心心~

引用:
原帖由 happyheart 於 2009-6-11 15:42 發表

哥~
對呀,
幫心心看住饅頭呀~
哥會幫你死釘他._."

http://ting.mbox.sogou.com/liste ... m=search&pp=bnt

最近很喜歡這首壞歌 副歌的music超好聽

引用:
原帖由 happyheart 於 2009-6-12 15:03 發表
一邊用電腦一邊唱,
不可以嗎?
家裡沒人的時候 我也會大聲亂唱 感覺很舒服

引用:
原帖由 happyheart 於 2009-6-12 15:47 發表
心心也會這樣做,
好好玩~
難得可以放肆ma._." 全屋都冇人~

引用:
原帖由 饅頭仔 於 2009-6-12 16:09 發表
家裡有人我都會大聲唱......
咁樣既話 我媽咪會跟住唱 之後大聲過我 不過好彩糕媽唱歌幾好聽
無遺傳到比我

引用:
原帖由 1874 於 2009-6-12 16:14 發表
糕叔叔咪好幸福LO??有好歌聽~~~~
佢唔係成日唱 我地係 靜靜型 家庭
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 `-格仔餅 於 2009-6-12 20:47 發表
餅餅媽系成日唱..
但系歌喉就..
麻麻-V-`
佢地唱既歌 我地都味出世-口-

引用:
原帖由 `-格仔餅 於 2009-6-12 20:58 發表
餅餅媽會唱人鬼情未了既主題曲..
但系唱極都系戈兩句=口=`
我媽咪鍾意唱 新不了情
姨媽就成日唱 一千個傷心的理由

引用:
原帖由 kate1720 於 2009-6-12 23:55 發表
我也想看看可愛的餅餅..............
雍正 係我地頭度搶人._." 蕉蕉蕉(問你死味)

引用:
原帖由 饅頭仔 於 2009-6-12 23:56 發表
好...
可愛的餅餅~~~~
PO相吧~~~
四支舉起曬黎讚成._."

發新話題